google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΙ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΟΙ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ το πρόγραμμα των χοροστασιών του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης όπως αποτυπώνεται παρακάτω με την συμμετοχή των πιστών τις Άγιες ημέρες που θα ακολουθήσουν για την περιφέρειά μας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2012
Κυριακή των Βαΐων, το πρωί όρθρος και θεία λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατρών και στις 7 μ.μ. Ακολουθία του Νυμφίου στην Ευαγγελίστρια Κυπαρισσίας.
Μεγάλη Δευτέρα, το πρωί προηγιασμένη θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Καλλίδονας και το απόγευμα στις 7 Ακολουθία του Νυμφίου στον Τίμιο Πρόδρομο Κοπανακίου.
Μεγάλη Τρίτη, το πρωί προηγιασμένη θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο Χαλαζονίου και το απόγευμα στις 7.30 Ακολουθία του Νυμφίου στον Άγιο Νικόλαο Νέας Φιγαλείας.
Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί προηγιασμένη θεία λειτουργία στην Αγία Τριάδα Βασιλικού, στις 4 το απόγευμα ευχέλαιον στον Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας και στις 7 μ.μ. Ακολουθία του Νιπτήρος στον Άγιο Γεώργιο Ραχών.
Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί εσπερινός και θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στις 6.30 το απόγευμα Ακολουθία των Αγίων Παθών, στον 'Αγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως Κυπαρισσίας.
Μεγάλη Παρασκευή, στις 8 το πρωί Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών, στις 10 Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως και στις 6.30 το απόγευμα Ακολουθία του Επιταφίου, στον Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως.
Μεγάλο Σάββατο, το πρωί εσπερινός και θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και στις 11 το βράδυ Ακολουθία της Παννυχίδος, τελετή Αναστάσεως, όρθρος και θεία λειτουργία, στον Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως.
Κυριακή του Πάσχα, στις 10.30 το πρωί εσπερινός της Αγάπης στον Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως και στις 6.30 το απόγευμα στον ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Φιλιατρά

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη