google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μηνύσεις κατά των 2 εταιρειών ενέργειας αποφάσισε η Οικονομική επιτροπή

Μηνύσεις κατά των 2 εταιρειών ενέργειας αποφάσισε η Οικονομική επιτροπή

Συνεδρίασε την Δευτέρα 2 Απριλίου και ώρα 13:30 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Στην πρόσκληση αναλύθηκαν τα εξής θέματα για συζήτηση:
1) Καθορισμός όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας αναλώσιμων υλικών, εκτυπωτών, φωτοτυπικών, fax, και plotter για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας.
2) Πρόσκληση για προσκόμιση επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του μειοδότη του διαγωνισμού «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ».
3) Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη αναγκών του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» και ορισμός υπολόγου με την διαδικασία να ολοκληρώνεται σύντομα..
4) Διόρθωση ηλεκτρονικού αρχείου επιφανειών ιδιοκτησιών για χρέωση Δημοτικών Τελών, τελών Φωτισμού και ΤΑΠ μετά από προτάσεις και αιτήσεις δημοτών μας.
5) Έγκριση δαπάνης μετακίνησης υπαλλήλου του Δ. Τριφυλίας για συμμετοχή σε επιμορφωτικό σεμινάριο.
6) Ορισμός δικηγόρου για κατάθεση μήνυσης κατά της εταιρείας ΚΕΝΤΩΡ ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. με το διακριτικό τίτλο “ENERGA”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας. Ο Δήμος τελικά υποβάλλει μήνυση κατά των εταιριών για δημοτικά τέλη που παρακρατήθηκαν από τις εταιρίες ύψους 22.000 ευρώ καθώς μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε οι λογαριασμοί τους δεσμεύθηκαν από το αρμόδιο υπουργείο και έτσι η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμός δικηγόρου για κατάθεση μήνυσης κατά της εταιρείας ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κ΄ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο “HELLAS POWER A.E.”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, για υπεξαίρεση και απάτη κατά του Δήμου Τριφυλίας η οποία είναι η δεύτερη εταιρία. Παράλληλα ορίστηκε δικηγόρος που θα μηνύσει τις 2 εταιρίες σχετικά με την εξέλιξη της σύμβασης ανάθεσης έργου που είχε συναφθεί μεταξύ της ως άνω εταιρίας και του Δ. Τριφυλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη