google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σοβαρά κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων

Σοβαρά κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων

Παρίσταναν τους εφοριακούς και πήραν 3.200 ευρώ από ηλικιωμένη
Κύκλωμα εξαπάτησης ηλικιωμένων δρα για μία ακόμη φορά στη Μεσσηνία. Οι δράστες αποσπούν σημαντικά χρηματικά ποσά από τους ηλικιωμένους, δήθεν για να καλυφθούν φορολογικές οικονομικές εκκρεμότητες των παιδιών τους.

Τους οδηγούν στην τράπεζα, παίρνουν τα λεφτά και γίνονται… καπνός. Χθες σημειώθηκε το τρίτο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ αρκετές τέτοιες περιπτώσεις έχουν καταγραφεί και κατά το παρελθόν.
Γύρω στις 10.30 χθες το πρωί, δυο άγνωστοι πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους ηλικιωμένη στην οδό Λυκούργου, στην Καλαμάτα. Την έπεισαν πως είναι εφοριακοί και πως πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν φορολογικές οικονομικές εκκρεμότητες του παιδιού της. Η γυναίκα τούς ακολούθησε στην Εθνική Τράπεζα της Παραλίας, όπου με το βιβλιάριό της σήκωσε 3.200 ευρώ και τους τα έδωσε.
Οι δυο άντρες πήραν τα χρήματα και φυσικά… εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα ενημερώθηκε η Αστυνομία - στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγγελθεί δύο ακόμα ανάλογες περιπτώσεις τις τελευταίες ημέρες:
Πριν από μία περίπου εβδομάδα μια τέτοια απάτη μάθαμε πως έγινε στην Καλαμάτα, και σχετικά πρόσφατα καταγγέλθηκε άλλη μια στην Κυπαρισσία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη