google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μέγα σκάνδαλο με αποζημιώσεις αγροτών από...βουλευτικά γραφεία

Μέγα σκάνδαλο με αποζημιώσεις αγροτών από...βουλευτικά γραφεία

Για πορίσματα ζημιών στον αγροτικό τομέα «που έβγαιναν από βουλευτικά γραφεία», έκανε λόγο ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας, στο πλαίσιο συζήτησης στη Βουλή.
«Θέλαμε τον ΕΛΓΑ με το έλλειμμα των 4,5 δισ. ευρώ; Θέλαμε τον ΕΛΓΑ –και κάνω πρώτη φορά την καταγγελία- στον οποίο έβγαιναν τα πορίσματα σε γραφεία βουλευτών;», σημείωσε και διευκρίνισε ότι «πήγαιναν οι βουλευτές και έβγαζαν πορίσματα και τα μοίραζαν στον κόσμο».
Όπως είπε ο κ. Δριβελέγκας, από τον ΕΛΓΑ είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ ενώ για το θέμα έχει επιληφθεί και η Δικαιοσύνη. Ο κ. Δριβελέγκας δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση της περιόδου 2007-2009 η οποία έχει καταγγελθεί αρμοδίως από την διοίκηση του ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οι εν λόγω καταγγελίες αφορούσαν συγκεκριμένους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη