google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποφεύχθηκε το λουκέτο στην Εμπορική Φιλιατρών

Αποφεύχθηκε το λουκέτο στην Εμπορική Φιλιατρών

Οι παρεμβάσεις επιχειρηματιών, επαγγελματιών, καταθετών, Δήμου και εργαζομένων έπιασαν τόπο και εισακούστηκαν τα επιχειρήματά τους από τη διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας, η οποία δεν κλείνει, τελικά, το κατάστημα των Φιλιατρών!
Χθες, εστάλη εγγράφως στο κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στα Φιλιατρά η νεώτερη απόφαση της διοίκησης, σύμφωνα με την οποία αίρεται η προηγούμενη απόφαση για αναστολή του συγκεκριμένου καταστήματος από 1η Απριλίου και συνεχίζεται κανονικά και απρόσκοπτα η λειτουργία του.
Σε δηλώσεις του στο «Θ» ο δήμαρχος Τριφυλίας, Κώστας Κόλλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση της διοίκησης της τράπεζας και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στη συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος στα Φιλιατρά. Συγκεκριμένα, ο κ. Κόλλιας σημείωσε: «Θετική ήταν η απόφαση της διοίκησης της Εμπορικής Τράπεζας στο αίτημα που διατύπωσε η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής των Φιλιατρών, να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημα στα Φιλιατρά. Εκτίμησε, προφανώς, αυτό που κι εμείς υποστηρίζαμε, ότι η ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και ειδικότερα των Φιλιατρών έχει μια δυναμική και μια προοπτική ανάπτυξης και μπορεί να διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου καταστήματος.
Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της τράπεζας, όπως θέλω να ευχαριστήσω και το διευθυντή Δικτύων, τον κ. Τσουκαλά, με τον οποίο πρόσφατα είχαμε συναντηθεί στα Φιλιατρά και είχαμε συζητήσει το θέμα, και με τον οποίο μας συνδέουν παλιοί συνδικαλιστικοί δεσμοί. Μου τηλεφώνησε σήμερα (σ.σ. χθες) ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων για να μου πει για την παρέμβαση και συμβολή τους στη διατήρηση του καταστήματος στα Φιλιατρά και, βεβαίως, τον ευχαριστώ».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη