google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μήνυμα ενότητας και Ελευθερίας από την παρέλαση για την επέτειο του 1821

Μήνυμα ενότητας και Ελευθερίας από την παρέλαση για την επέτειο του 1821

ΠΛΟΥΣΙΟΣ από τα μηνύματα των Ηρώων του 1821 ήταν η 191η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεασίας όταν διεξήχθη η παρέλαση της μαθητιώσσας νεολαίας και των συλλόγων της περιοχής στην Κυπαρισσία όπου κατά γενική ομολογία ήταν η καλύτερη παρέλαση των τελευταίων ετών με το επίλεκτο Σώμα τσολιάδων αλλά και τμήματα των σχολικών συγκροτημάτων με παραδοσιακές ενδυμασίες από όλη την Πελοπόννησο.
Στην αρχή παρέλασαν πεζοπόρα τμήματα της Φιλαρμονικής από την Δ.Ε. Κυπαρισσίας που κατά γενική ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις, το επίλεκτο Σώμα Τσολιάδων με πραγματικά κουμπούρια που αντηχούσαν κατά την διάρκεια της παρέλασης, όλα τα σχολεία όπως το 1ο,2ο και 3ο Δημοτικό μαζί με τα μικρότερα τμήματα, το Γυμνάσιο με το Ενιαίο Λύκειο, η Επαγγελματική σχολή, τα αθλητικά σωματεία του ΝΟ.Κ.Υ, Δίωνας, ο ΜΕΣΚ και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ενώ η παρέλαση ολοκληρώθηκε με την Φιλαρμονική και το επίλεκτο σώμα τσολιάδων. Στους επισήμους παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, ενώ εκτός από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια και τους Αντιδημάρχους με δημοτικούς συμβούλους όπως οι Ζαχαρίας Κανελλόπουλος. Μαρία Πανουσιοπούλου, ήταν ο Θανάσης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Αδαμόπουλος, πολιτευτές και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την οδό 25ης Μαρτίου ως την κεντρική πλατεία. Αμέσως μετά ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη