google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κέρδισε τις εντυπώσεις με τον άμεσο λόγο του ο Γιώργος Γκούμας

Κέρδισε τις εντυπώσεις με τον άμεσο λόγο του ο Γιώργος Γκούμας

ΑΡΤΙΕΣ εντυπώσεις άφησε η επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου για το Επιμελητήριο Γιώργου Γκούμα στην πόλη της Κυπαρισσίας ο οποίος από το πρωί του Σαββάτου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην περιοχή μαζί με τους συνεργάτες και υποψήφιους συμβούλους.
Ο δημοφιλής Γιώργος Γκούμας με τον συνδυασμό του 'ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ' κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την αμεσότητά του και απλότητά του καθώς είχε τον χρόνο να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες του τόπου και να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς αρκετοί έμποροι και επαγγελματίες εστίασαν στην διαχρονική απουσία του Επιμελητηρίου από την περιοχή μας η οποία περιορίστηκε μόνο σε δύο ημερίδες αλλά και τα λουκέτα στην αγορά καθώς υπολογίζεται ότι το 20% των καταστημάτων έχουν κλείσει τους τελευταίους μήνες....
Παράλληλα μίλησε με τοπικούς φορείς όπου το δυναμικό παρών έδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Τριφυλίας κα Χριστοδούλου Γ. μαζί με 2 επαγγελματίες του χώρου του τουρισμού που έχουν θέση υποψηφιότητα στην περιοχή, ενώ σε καφέ της κεντρικής πλατείας μίλησε με φίλους του συνδυασμού όπου διακρίναμε μεταξύ άλλων τον νέο Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Φωτεινό και αργά το απόγευμα επέστρεψε στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να συνεχίσει τον έντιμο προεκλογικό του αγώνα, καθώς τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του θεσμού.
*Οι φωτογραφίες μας παραχωρήθηκαν από το www.kyparissianews.com το οποίο και από το best-tv.gr το οποίο ευχαριστούμε θερμά.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη