google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ξέμειναν τα οχήματα του Δήμου...από πετρέλαιο

Ξέμειναν τα οχήματα του Δήμου...από πετρέλαιο

Σε απίστευτο βαθμό ξεπεσμού έχει πέσει ο Δήμος Τριφυλίας, καθώς τα οχήματά του, στην Κυπαρισσία τουλάχιστον, χθες έμειναν ακινητοποιημένα. Κι αυτό, επειδή δεν έχουν καύσιμα και κανένας πρατηριούχος δεν τους προμηθεύει, αφού ο Δήμος χρωστάει!
Σύμφωνα με το 'Θάρρος' από τα δύο απορριμματοφόρα, μόνο το ένα κυκλοφόρησε, όπως μάθαμε, για λίγο το πρωί, για την αποκομιδή των σκουπιδιών από κάδους σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και μετά ακινητοποιήθηκε στον «όρχο» των οχημάτων στα παλιά Σφαγεία. Το, δε, δεύτερο δεν κινήθηκε καθόλου, αφού δεν έχει σταγόνα πετρέλαιο.
Σήμερα, πιθανότατα, το ένα απορριμματοφόρο θα μπορέσει με το λίγο πετρέλαιο που έχει στο ρεζερβουάρ του να κινηθεί για την αποκομιδή των σκουπιδιών στο κέντρο της πόλης και μόνον. Οι κάδοι στην πόλη αλλά και στις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Κυπαρισσίας είναι γεμάτοι με σκουπίδια, ενώ σε πολλά σημεία, επειδή για μέρες δεν έχει γίνει αποκομιδή, σκουπίδια υπάρχουν και γύρω από αυτούς.
Οι δε πολίτες είναι οργισμένοι και αγανακτισμένοι. «Πληρώνουμε δημοτικά τέλη καθαριότητας και μας έχει φάει το σκουπιδαριό και η βρώμα. Πού είναι η ανταποδοτικότητα; Πού πάνε τα λεφτά που τους πληρώνουμε; Στους παχυλούς μισθούς του δημάρχου, των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δ.Σ. και των ειδικών συνεργατών τους; Σαν δε ντρέπονται, αν μην κρατάνε λεφτά για να πληρώνουν τα καύσιμα, αλλά να παίρνουν οι ίδιοι τους μισθούς τους», έλεγε χθες το μεσημέρι κάτοικος γειτονιάς κοντά στην πλατεία της Κυπαρισσίας, δίπλα στο σπίτι του οποίου είναι γεμάτος κάδος με σκουπίδια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη