google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ουσιαστική η συνάντηση Κόλλια- Μπόζου για την περιουσία του Νοσοκομείου

Ουσιαστική η συνάντηση Κόλλια- Μπόζου για την περιουσία του Νοσοκομείου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο η προγραμματισμένη σύσκεψη μεταξύ της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Τριφυλίας και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κυπαρισσία. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κος. Παναγιώτης Μπόζος και από το Δήμο ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τσίγγανος και Γεώργιος Σαμπαζιώτης και ο εκ των προϊσταμένων της τεχνικής υπηρεσίας Γρηγόρης Κανελόπουλος.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ανάδειξη και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου και ειδικότερα του ακινήτου που διαθέτει το Νοσοκομείο από το κληροδότημα Αλεξόπουλου στο εμπορικό κέντρο Κυπαρισσίας. Αποφασίστηκε η σύμπραξη του Δήμου Τριφυλίας δια της τεχνικής του υπηρεσίας στη σύνταξη μιας προκαταρκτικής μελέτης για την ανάδειξη και την αξιοποίηση του συγκεκριμένου κτιρίου που σε αυτούς στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε μπορεί και πρέπει να γίνει προσοδοφόρο για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Από τη σύσκεψη αυτή, από το Δήμαρχο Κώστα Κόλλια επαναβεβαιώθηκε η αδήριτη ανάγκη να διατηρηθεί η αυτονομία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που αποτελεί στοιχείο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ύπαρξη και την ανάπτυξη της περιφέρειας του Δήμου Τριφυλίας και όχι μόνο. Καλά θα κάνουν όσοι απεργάζονται σενάρια για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας να σιωπήσουν. Η Δημοτική Αρχή αλλά και οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας όχι μόνο δε θα συμπράξουν αλλά πολύ δυναμικά θα αντιδράσουν σε οποιοδήποτε τέτοιο σχεδιασμό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη