google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε ετοιμότητα η Δ.Ε.Υ.ΑΚΥ. ακόμα και τις Κυριακές...

Σε ετοιμότητα η Δ.Ε.Υ.ΑΚΥ. ακόμα και τις Κυριακές...

ΣΕ πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται πάντα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κυπαρισσίας η οποία ως Δημοτική επιχείρηση παραμένει στις επάλξεις για την επάρκεια υδροδότησης της περιοχής με δυναμικό παρών αλλά και συλλογική δράση.
Εμείς ως πολίτες αφουγκραζόμαστε πολλές φορές το έργο της το οποίο είναι άκρως κοινωνικό καθώς φέτος δεν σημειώθηκαν διακοπές ύδρευσης κατά την περίοδο αιχμής ενώ υλοποιούνται έργα με μακροπρόθεσμους στόχους σε πολλά κοινοτικά διαμερίσματα αποτελώντας σημείο αιχμής για το άμεσο μέλλον σε δύσκολες περιόδους εφαρμόζοντας κοινωνικό τιμολόγιο για τους πολύτεκνους και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Για του λόγου το αληθές η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και τις Κυριακές εργάζονται τα συνεργεία προκειμένου να διορθώνουν βλάβες όπως αυτή που σημειώθηκε κοντά στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας στη συμβολή των οδών Αλ. Καλατζάκου και Φραντζή. Το σκαπτικό μηχάνημα με εντολές του αρμόδιου τεχνικού με το προσωπικό της επιχείρησης έπιασαν δουλειά λόγω σπασμένου σωλήνα ύδρευσης και τον απεκατέστησαν σε ελάχιστο διάστημα ενώ μόλις ολοκλήρωσαν την εργασία τους έπεσαν και οι χωμάτινοι όγκοι για την διέλευση των οχημάτων...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη