google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μείωση 50% στα τέλη για τρίτεκνες οικογένειες

Μείωση 50% στα τέλη για τρίτεκνες οικογένειες

ΓΕΓΟΝΟΣ και με την βούλα είναι πλέον η μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών στις τρίτεκνες οικογένειες στο Δήμο Τριφυλίας που αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου. Σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι μειώσεις τελών αφορούν την καθαριότητα, το φωτισμό, το δημοτικό φόρο και το τέλος ακίνητης περιουσίας σύμφωνα με το άρθρο 3 του Ν. 3454/2006.
Στην ίδια συνεδρίαση επίσης εγκρίθηκε θετικά η επανάληψη του διαγωνισμού για την προμήθεια ασφαλτικών υλικών για το έτος 2011, ενώ εγκρίθηκε η κατοχύρωση του πρόχειρου διαγωνισμού προμήθειας θραυστών υλικών λατομείου, υλικών οδοσήμανσης και υλικών αποχέτευσης για το έτος 2011.
Η Επιτροπή ασχολήθηκε παράλληλα με το πρόβλημα για την μεταφορά των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπου εκφράστηκε συνολικά η απόρριψη της ένστασης από ιδιώτη προκειμένου να συμμετέχει στο διαγωνισμό, αφού απουσίαζαν όπως αναφέρει ο Νόμος τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εξάλλου η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατοχύρωση 4 δρομολογίων από τις προσφορές για 17 δρομολόγια από ιδιώτες αυτοκινητιστές. Αυτή την στιγμή τα ετήσια δρομολόγια για την μεταφορά στο δήμο είναι 145, για την συντριπτική πλειοψηφία τους όμως το ενδιαφέρον ήταν μηδαμινό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη