google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 5 – 0 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 5 – 0 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Eπέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κυπαρισσίας που επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Παναθηναϊκού Καλαμάτας. Η ομάδα του κ. Παναγόπουλου ήθελε πολύ τη νίκη και την πέτυχε χάρις στον Ντίνο τον Παναγιωτακόπουλο που πέτυχε τρία τέρματα.
Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 3′ ο Παναγιωτακόπουλος με κοντινό πλάσε νίκησε τον Βαβουλέα και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 28′ ο Παναγιωτακόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κακαλέτρη με τον κ. Μπλάνα να δίνει σωστά το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0.
Στο 38′ ο Παναγιωτακόπουλος με πλάσε δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το 3-0 και να πετύχει το τρίτο του προσωπικό τέρμα.
Στο 42′ ο Σουπούλι από πλάγια έξω από περιοχή έκανε το σουτ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.
Στο 53′ ο Λυδιώτης έκανε την σέντρα και ο Μίτροφ με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα (5-0).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Γεωργακλί, Μαργαρώνης (57′ Αναγνωστόπουλος), Μπεγλίντζης, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης (55′ Αλμπαν), Μίτροφ (70′ Ψιλογαλάνης), Παναγιωτακόπουλος, Μανδραπήλιας, Σουπούλι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βαβουλέας, Κουρέας, Στ. Σώκαλης, Σακκάς, Κακαλέτρης (43′ Εμμανουήλ), Ν. Καναλουπίτης, Χασάπης, Π. Καναλουπίτης, Δ. Σώκαλης, Δ. Γιακουμής, Α. Γιακουμής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη