google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κύπελλα και μετάλλια για τις ομάδες του Λυκείου Κυπαρισσίας σε 3 αθλήματα!

Κύπελλα και μετάλλια για τις ομάδες του Λυκείου Κυπαρισσίας σε 3 αθλήματα!

ΕΧΟΝΤΑΣ στις αποσκευές τους τα κύπελλα πρώτης θέσης και τα μετάλλια στην 2η και 3η θέση σε ισάριθμα αγωνίσματα επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλιας οι πρωταθλήτριες σχολικές ομάδες του Λυκείου Κυπαρισσίας που πρόσφατα πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις με αποτέλεσμα ο Δήμος να τους συγχαρεί δημόσια για την ενεργό δράση και παρουσία τους στον σχολικό Αθλητισμό.
Ο Πέτρος Παππάς ως αρχηγός από την ομάδα ποδοσφαίρου όπου η σχολική ομάδα του Λυκείου μετά από ένα δύσκολο αγώνα ήρθε τελικά δεύτερη, ο Πέτρος Βαρελάς με τα μετάλλια από το μπάσκετ που διακρίθηκαν σε ολόκληρο το Νομό αλλά και η Παναγιώτα Ψαλίδα από την ομάδα Βόελυ μίλησαν για τις επιτυχίες του σχολικού συγκροτήματος, την παρουσία τους σε επίπεδο Νομού αλλά και τα συναισθήματα που ένιωσαν όταν αντιμετώπισαν αξιόλογα σχολεία του Νομού μας στους πρόσφατους τελικούς. Ικανοποιημένος δίνοντας συγχαρητήρια ήταν ο Πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου του σχολείου Γιάννης Παναγόπουλος όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννης Μερκούρης οι οποίοι μίλησαν για ένα πραγματικό άθλο καθώς το Λύκειο τα τελευταία χρόνια είχε μεγάλες διακρίσεις ποτέ όμως σε 3 ισάριθμα αθλήματα προβάλλοντας την περιοχή μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη