google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τελείωσε την Κορώνη και πάει για την κορυφή ο Α.Ο.Κ.

Τελείωσε την Κορώνη και πάει για την κορυφή ο Α.Ο.Κ.

Παρά την προσπάθεια που για έναν ακόμη αγώνα κατέβαλαν οι παίκτες της Κορώνης, η διαφορά δυναμικότητας με τον ΑΟ Κυπαρισσίας ήταν εξ αρχής δεδομένη. Οι Τριφύλιοι ξεκίνησαν δυνατά στο γήπεδο της Μεθώνης και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, ενώ στο 15’ το ματς είχε σχεδόν κριθεί, καθώς ο ΑΟΚ πήρε προβάδισμα 0-2 και η ομάδα του Ακρίτα έμεινε με δέκα παίκτες.
Το φιλμ του αγώνα
9’ ατομική προσπάθεια του Κουρκουμέλη και σουτ που έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα
15’ ο Μπλάνας ανέτρεψε τον Κιούτακ λίγο έξω από την περιοχή, ο διαιτητής Δημήτρης Νίκας (Αθανασοπούλου-Γιαννέτσος οι βοηθοί του) υπέδειξε αμέσως το φάουλ, αποβάλλοντας τον ποδοσφαιριστή της Κορώνης ως τελευταίο παίκτη. Ο Λυδιώτης ανέλαβε την εκτέλεση και σαν …πέναλτι προκάλεσε διπλό κακό στον Ακρίτα (0-2).
21’ σέντρα του Καπινιάρη, κεφαλιά Κουτσολία και 1-2.
29’ κόρνερ Μαργαρώνη, κεφαλιά Μιτρόφ και 1-3.
31’ κόρνερ Λυδιώτη, κεφαλιά Μιτρόφ, 1-4.
57’ ο Σταματόπουλος ανέτρεψε τον Καπινιάρη και ο Μουτζούρης με πέναλτι μείωσε σε 2-4.
65’ ατομική προσπάθεια του Σιγέρη που πέρασε και τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας από κοντά το 2-5.
70’ το καλύτερο γκολ του αγώνα από τον Κιούτακ, που έπιασε το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο απέναντι «Γ». (2-6).
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Βασιλόπουλος (46’ Μπομπότας), Μπλάνας, Σ. Τομαροπανάγος, Β. Τομαροπανάγος, Δ. Κουτσουμπός, Κυριόπουλος, Κωστολιάς, Μουτζούρης, Αντ. Καπινιάρης, Βέργης (Λυμπέρης, Μπομπότας, Παναγιωτόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Γεωργαλής, Μαργαρώνης (50’ Άλμπαν), Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης (73’ Κύρκος), Λυδιώτης, Μιτρόφ, Παναγιωτακόπουλος (53’ Σιγέρης), Σούπουλι, Κιούτακ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη