google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα προβλήματα των επαγγελματικών Συλλόγων άκουσε ο Νικολόπουλος

Τα προβλήματα των επαγγελματικών Συλλόγων άκουσε ο Νικολόπουλος

ΕΠΑΦΕΣ με φορείς του Δήμου Τριφυλίας είχε στο Δημαρχείο και αργότερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ., ο υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και τα μέλη του, με επικεφαλής τον υπεύθυνο Νίκο Νικολόπουλο (Βουλευτή Αχαΐας) ο οποίος άκουσε από πρώτο χέρι τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.Στην αίθουσα συνεδριάσεων τοποθετήθηκε αρχικά ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του 'Καλλικράτη' με ανύπαρκτους πόρους και υποδομές που χρήζουν βελτίωσης αναφερόμενος παράλληλα στα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο Δήμος εδώ και καιρό. Από την πλευρά του Εργατικού Κέντρου και του Σωματείου Οικοδόμων κ. Κ. Βλαχούλη, Καραμπεσίνη Γιώργο και Χρήστο Βερλέκη οι οποίοι εστίασαν στην μαύρη εργασία τόσο των αλλοδαπών αλλά και συνταξιούχων με αποτέλεσμα τα ταμεία να χάνουν πόρους ενώ αυξάνεται το ποσοστό ανασφάλιστων εργατών μαζί με την ουσιαστική εξασθένιση του κλάδου που συμπαρασύρει δεκάδες επαγγέλματα που ασχολούνται με την οικοδομή. Αξίζει να τονίσουμε ότι αναφορά έγινε για την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στους αρμόδιους χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ .Παναγιωτόπουλος επέμεινε στα αποσάθρωση του εμπορικού κόσμου, στην παραοικονομία και παραεμπόριο που εδώ και χρόνια αποτελεί πληγή για το στεγασμένο εμπόριο αλλά και την αδιαφορία της Πολιτείας για την επίλυση των προβλημάτων τους. Εξήγησε ότι τα λουκέτα στην αγορά θα πολλαπλασιαστούν με ότι αυτό συνεπάγεται για τα ταμεία και τον ενεργό πληθυσμό της περιοχής που βλέπει τους κόπους του να χάνονται.
Ο κ. Νικολόπουλος έθεσε στο επίκεντρο της κριτικής του την «λαίλαπα» των νέων μέτρων της κυβέρνησης αλλά και η παρουσίαση της εναλλακτικής πρότασης της Ν.Δ., με το αίτημα εκλογές και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη