google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τέλος η περίοδος χάριτος διεμήνυσε η αντιπολίτευση στην Δημοτική αρχή

Τέλος η περίοδος χάριτος διεμήνυσε η αντιπολίτευση στην Δημοτική αρχή

Τοποθέτηση για διάφορα θέματα ανεβάζοντας τους πολιτικούς τόνους έκανε ο κ. Σωτηρόπουλος στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. με αφορμή τα οικονομικά του Δήμου.
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η απογραφή δεν ήρθε στο Δήμο, ζητώντας να διεξαχθεί μια συζήτηση στο Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την απογραφή με όλα τα στοιχει του φακέλλου εκφράζοντας την θέση ότι η αντιπολίτευση θα αποχωρεί απο κάθε συνεδρίαση σε περίπτωση που δεν γίνει συνεδρίαση, ενώ ζήτησε αντίγραφα της επιτροπής παραλαβής έργων για όσα έργα καταγράφονται μέχρι σήμερα, ενώ ζήτησε έγγραφο για την αντιμισθία των αυοτδιοικητικών, οργανόγραμμα του Δήμου σε πλήρη μορφή, ενώ σε επόμενο Δ.Σ. ζήτησε να απαντηθούν τα ερωτήματα της παραχώρησης καντίνας στο Λαγκούβαρδο που είχε ως αποτέλεσμα παραίτησης δημοτικού συμβούλου Φιλιατρών με πλήρη ενημέρωση, αλλά και απάντηση για την επιστολή που αφορά την ματάιωση εκδήλωσης του κ. Χαλιακόπουλου η οποία θεωρεί ότι ευτέλισε τον Δήμο.
Ο κ. Πετρόπουλος έθεσε θέμα αν δικαιολογειται ο Δήμος Τριφυλίας να έχει χάσει τον αγώνα για αντιμετώπιση της καθημερινότητας θέτοντας ερώτημα αν υπάρχει δικαιολογία λόγω έλειψης πόρων να αδρανεί ο Δήμος εκτιμώντας ότι θα υπάρξει ευαισθησία από τους αρμόδιους ξεκαθαρίζοντας ότι 'καθε περίοδος χάριτος στο Δήμο έχει τελειώσει πλέον', ενώ διεμήνυσε ότι η ουσία είναι να λειτουργεί ο Δήμος και όχι να μένει αδρανής απέναντι στους πολίτες. Eρώτηση υπέβαλε ο κ. Μπακούρος για κωλυσιεργία που αφορά τον Βιολογικό καθαρισμό λέγοντας ότι δεν λειτουργεί ακόμα, ενώ μίλησε για τα εγκαταλελειμένα οχήματα στη πόλη αλλά και την απουσία δημοτικού φωτισμού που νωρίτερα έθεσε και ο κ. Σωτ. Τσίγγανος.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος κ. Κουκούμης έθιξε το θέμα της Παιδείας μιλώντας για απαράδεκτη σχολική χρονιά θέτοντας θέματα που αφορούν την μεταφορά των μαθητών με το μπαλάκι να επιρρίπτεται από το Δήμο στη Περιφέρεια, ενώ έθεσε θέματα που έχουν σχέση με την ΔΕΥΑΚΥ αλλά και την οικονομική κατάσταση που υπάρχει ζητώντας να μην κόβεται το νερό σε οικογένειες που έχουν χαμηλά εισοδήματα. Επίσης Προεδροι Κοινοτήτων έθεσαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή τους με έμφαση στη μεταφορά μαθητών αλλά και προβλήματα ύδρευσης στη Βανάδα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη