google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μαμουθ η υπεξαίρεση στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας

Μαμουθ η υπεξαίρεση στην ΑΤΕ Κυπαρισσίας

Ξεπερνά, ίσως, το 1,5 εκατομμύριο ευρώ το συνολικό ποσό της «υπεξαίρεσης» χρημάτων από λογαριασμούς της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Κυπαρισσία, που φέρεται να διέπραξε η διευθύντρια του καταστήματος, η οποία αναζητείται από το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, όπως ακούστηκε χθες στην πόλη, μόνο από δύο λογαριασμούς υπεξαιρέθηκαν περίπου 700 χιλιάδες ευρώ!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση που φαίνεται να κάνουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικής Επιθεώρησης της ΑΤΕbank, κλιμάκιο της οποίας από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας διενεργεί εξονυχιστικό έλεγχο στο κατάστημα της Κυπαρισσίας, είναι πως η υπεξαίρεση, ίσως, ξεπερνά και το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Όπως εκτιμάται, μόνη της ίσως δε θα μπορούσε να προβεί σε τέτοια παραβατική συμπεριφορά - απάτη και εκ του χαρακτήρα της, αλλά και λόγω των «ειδικών και ιδιαίτερων» γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικών που απαιτούνται ενδεχομένως σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το κουβάρι της θλιβερής αυτής ιστορίας και πρωτοφανούς απάτης στα τραπεζικά δεδομένα της Κυπαρισσίας άρχισε να ξετυλίγεται, όταν από τα κεντρικά της τράπεζας διαπιστώθηκαν «περίεργες» και «ύποπτες» κινήσεις (αναλήψεις / καταθέσεις / «κλείσιμο») λογαριασμών. Με απόλυτη μυστικότητα και διακριτικότητα ξεκίνησαν να ερευνούν για αυτούς του λογαριασμούς.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησαν με «μεγαλοκαταθέτες» του καταστήματος της ΑΤΕbank στην Κυπαρισσία που είχαν «κλειστά» τα χρήματά τους, ρωτώντας τους εάν τυχόν είχαν προβεί σε κάποιες πράξεις, κινήσεις ή συναλλαγές από τους συγκεκριμένους λογαριασμούς τους. Όταν η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική, χωρίς να ενημερώσουν τη διευθύντρια εμφανίστηκε στο κατάστημα, όλως αιφνιδιαστικά, επιθεωρήτρια για έλεγχο. Ωστόσο, η διευθύντρια, από τις προηγούμενες μέρες, γνώριζε και «ανέμενε» την άφιξη της επιθεωρήτριας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη