google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΣΑΤΑ και τροποποίηση Προυπολογισμού επί τάπητος στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Η ΣΑΤΑ και τροποποίηση Προυπολογισμού επί τάπητος στο Δ.Σ. Τριφυλίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις επαφές με Διευθυντές σχολικών μονάδων σε Φιλιατρά και Κυπαρισσια είχε προσφατα ο Δήμαρχος Τριφυλίας όπως είπε στη τελευταία συνεδριαση του οικείου Δ.Σ. λέγοντας ότι από Δευτέρα οι επαφές θα συνεχιστούν με Διευθντές σχολικών μονάδων στους Γαργαλιάνους με σκοπό την προετοιμασία για τη νέα χρονικά και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα κτιριακά προβλήματα αλλά και ελλείψεις σε προσωπικό.
Εκτός ημερησίας διάταξης επίσης ο κ. Κόλλιας ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι ολοκληρώθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα που αφορά την κατανομή ποσών προερχόμενα από ΣΑΤΑ επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχει Δημοτικό ή κοινοτικό διαμέρισμα που να μην έχει προβλήματα καθημερινότητα και επομένως μέσα σε 2 χρόνια δεν μπορούν να υλοποιηθούν όσα δεν συνέβησαν μέσα σε 50 χρόνια, εξηγώντας ότι θα προχωρήσει στην υλοποίηση έργων απο το νέο χρόνο καθώς απαιτείται αρχικά η κατανομή των διαθέσιμων ποσών.
Επίσης συζητήθηκε η τροποποίηση του Προυπολογισμού και Τεχνικού προγράμματος για το 2011 όπου ο αρμόδιος Ανιδήμαρχος κ .Σαμπαζιώτης αναφέρθηκε στο κωδικό που αφορά ασφατοστρώσεις οδών και αντικαθίσταται από άλλο τίτλο για την Δ.Ε Φιλιατρών με το ποσό να παραμένει ίδιο στα 58.000 ευρώ.. Εξάλλου κωδικούς τροποποιημένους εμφανίζουν δαπάνες που αφορούν την προμήθεια καυσίμων στο Κολυμβητήριο με 68.000 μεταφερόμενο σε άλλο κωδικό, οι δαπάνες για άντληση υδάτων στο Κοπανάκι με τις χημικές τουαλλέτες στο Πανηγύρι κυπαρισσίας ύψους 8.000 ευρώ. Για τις πρώτες τροποποιήσεις οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες εκτός από την τελευταία όπου πέρασε κατα πλειοψηφία με αρνητική ψήφο απο τον κ. Γαλάνη ο οποίος μίλησε για πρόχειρες εισηγήσεις ενώ λευκό ψήφισαν σύμβουλοι της μειζονος μειοψηφίας για το τελευταίο αυτό κωδικό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη