google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μάγεψε το κοινό η Ειρήνη Δούκα και ο GrekkyK στο λιμάνι

Μάγεψε το κοινό η Ειρήνη Δούκα και ο GrekkyK στο λιμάνι

ΟΜΩΣ το σχήμα που ακούσαμε στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας ήταν ότι καλύτερο μας συνέβη σε μια βραδιά την Παρασκευή που ήταν καταπληκτική και απο οτι μάθαμε αρκετός κοσμος- παρότι ο χώρος δεν γέμισε- μόλις πληροφορήθηκαν ποιοί ήταν επι σκηνής δήλωναν ότι θα έρθουν στην επόμενη συναυλία τους....
Ο λόγος ήταν ότι το νέο σχήμα που αποτελείται απο τον GrekkyK αλλά και την εξαιρετική με την μαγική φωνή της Ειρήνη Δούκα που ήταν πραγματική αποθέωση και ξεδίπλωσε τις μαγικές μουσικές δυνατότητες με το νεο σίνγκλ που κυκλοφόρησε και μέχρι τον Οκτώβριο περιμένουμε το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος. Ο GrekkyK για όσους δεν γνωρίζουν είναι εκτός απο κιθαρίστας και συνθέτης αλλά με πολύ ταλέντο και γιός του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια ο οποίος μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Π. Τσίγγανο και Γ. Σαμπαζιώτη τους απόλαυσαν αλλά και πολλοί φίλοι του νέου σχήματος.
Η Ειρήνη Δούκα μετά την αποχώρησή της από τους C:real, κάνει μια δυναμική επιστροφή με ένα νέο τραγούδι, που έχει τον τίτλο "Η αγάπη λένε". Η συνεργασία της με τον Greggy K (κιθαρίστας & συνθέτης των Matisse) φαίνεται πως έδεσε καθώς το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη