google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επαθε ΠΑ-ΣΟΚ η Τ.Ο. οργάνωση για την κόντρα Μπόζου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Επαθε ΠΑ-ΣΟΚ η Τ.Ο. οργάνωση για την κόντρα Μπόζου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Πολιτική θύελλα ξέσπασε στην Κυπαρισσία με αφορμή την 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ Απόφαση του Διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζου να επιμείνει στην απόφασή του για απόσπαση υπάλληλο του νοσοκομείου Κυπαρισσίας στον Πύργο γιατί αρνήθηκε να συμμορφωθεί με την απόφαση του διοικητή να απασχολούνται άτομα της τεχνικής υπηρεσίας στην έκδοση του εισιτηρίου παρότι υπάρχει προσωπικό επακρέες στο συγκεκριμένο τμήμα στο τοπικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με δημοσίευση φαίνεται ότι ξέσπασε ενδοπασοκικός πόλεμός στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας η οποία παραιτήθηκε σύσσωμη προκειμένου να δικαιωθεί ο υπάλληλος που αδίκως υπέστη την βάρβαρη αντιμετώπιση του Παναγιώτη Μπόζου στέλνοντας τον στον Πύργο Ηλείας για παραδειγματισμό των υπολοίπων.
Συγκεκριμμένα το Blog Trifilia Press που αναδημοσιεύει και το εγκριτο filiatranews αναφέρει:
Σε ομαδική παραίτηση προχώρησε η συντονιστική της Τ.Ο. του Πα.Σο.Κ. Κυπαρισσίας, μετά απο τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Νοσοκομείο της Τριφυλιακής πρωτεύουσας. Σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν σ΄αυτή την ενέργεια.
Συγκεκριμένα το κείμενο αναφέρει:...
"Καταγγέλουμε το από 12-05-2011 με αρ. πρωτ. 4583 έγγραφο του διοικητή του Γ.Ν. Κυπαρισσίας Μπόζου Παναγιώτη, με το οποίο ζητά από την προϊστάμενή του αρχή τη μετακίνηση του υπαλλήλου του νοσοκομείου Κυπαρισσίας Χριστακόπουλου Χρήστου η οποία και υλοποιήθηκε, με σκοπό τον παραδειγματισμό των υπολοίπων υπαλλήλων.
Τέτοιες συμπεριφορές κρίνονται τουλάχιστον αυταρχικές (φασιστικές) και δεν έχουν σχέση με την πολιτική του χώρου του ΠΑΣΟΚ.
Ύστερα από ενημέρωση της Ν.Ε., των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και του γραμματέας του κόμματος, ενέργειες που απέβησαν άκαρπες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, υποβάλλουμε την παραίτησή μας από την συντονιστική της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κυπαρισσίας.
Ζητάμε ως απλά μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ να καταδικαστεί η πράξη αυτή του διοικητή και να δικαιωθεί ο υπάλληλος με την επιστροφή του στη θέση του στο νοσοκομείο
"
Ακολουθούν οι υπογραφές των παραιτηθέντων μελών.

4 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη