google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μετά τον Εμπορικό Κυπαρισσίας δραστηριοποιείται και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Μετά τον Εμπορικό Κυπαρισσίας δραστηριοποιείται και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών

Μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις αναλαμβάνει ο δραστήριος Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας, καθώς και για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ζωής των κατοίκων στα Φιλιατρά! Σε συνάντηση – σύσκεψη που είχαν προχθές το βραδάκι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών, επαγγελματίες και ενεργοί πολίτες συζήτησαν θέματα που υπάρχουν μεσούσης της κρίσης, για το παραεμπόριο, καθώς και για προβλήματα στην πόλη, όπως η καθαριότητα, που χρήζουν άμεσης προτεραιότητας και αντιμετώπισης.
Κατά τη σύσκεψη έγινε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων και συναποφασίστηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις, για να γίνει, στο μέτρο του δυνατού, καλύτερη η ζωή των κατοίκων και να τονωθεί η αγορά.
Όπως είπε στο «Θάρρος» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας, «συζητήσαμε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες και πολίτες των Φιλιατρών, με την κρίση, το παραεμπόριο, την καθαριότητα και άλλα. Βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα από την κουβέντα και θα κάνουμε κάποιες κινήσεις που, πιστεύουμε, θα ενισχύσουν την οικονομική κατάσταση της πόλης. Κουβεντιάσαμε για την ποιότητα των ειδών και τις τιμές. . Θα κάνουμε μία ομάδα “διαχείρισης” των μεταναστών/λαθρομεταναστών. Αυτό θα δούμε πώς μπορεί να γίνει σε συνεργασία και με άλλους φορείς, γιατί το πρόβλημα στα Φιλιατρά είναι πολύ μεγάλο, έντονο και σοβαρό. Σε αυτό το θέμα θα βγάλουμε φυλλάδια σχετικά με τις “υποχρεώσεις” τους, των μεταναστών/λαθρομεταναστών, σε δύο γλώσσες, για να μπορέσουμε να ζούμε όλοι αρμονικά χωρίς προβλήματα (που παρουσιάζονται). Τις επόμενες μέρες θα κάνουμε και μία σύσκεψη με όλους τους φορείς και συλλόγους, για να συζητήσουμε, όλοι μαζί, τι μπορούμε να κάνουμε για την πόλη μας… Επίσης, θα κυκλοφορήσουμε ένα φυλλάδιο του Συλλόγου με το λογότυπό μας και θα γράφουμε για την πόλη, την αγορά κ.ά.».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη