google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός Αγώνας Κυπαρισσίας

Με επιτυχία στέφθηκε ο Ποδηλατικός Αγώνας Κυπαρισσίας

ΜΕ μεγάλη επιτυχία καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν άριστες ολοκληρώθηκαν στην Κυπαρισσία οι καθιερωμένοι Ποδηλατικοί Αγώνες και ο Αγώνας Γύρος της πόλης για μικρούς και μεγάλους με πολύ μεγάλη συμμετοχή που διοργάνωσε ο Δήμος Τριφυλίας. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας σε αναφορά τους για τους καθιερωμένους αγώνες τόνισε ότι ο θεσμός θα παραμείνει με βάση την συλλογική προσπάθεια αλλά και το ευ αγωνίζεσθαι δεδομένου ότι η άθληση αποτελεί κομμάτι της καθημερινής μας ζωής όπως η ποδηλασία και ο αγώνας δρόμου, ευχαριστώντας τους υπαλλήλους του Δήμου για την συμβολή τους μαζί με το εργατικό προσωπικό, την Τροχαία Κυπαρισσίας αλλά και όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση. Αξίζει να τονίσουμε ότι στους αθλητές μοιράστηκαν καπελλάκια και μπλουζάκια ενώ στο τέλος της διοργάνωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας.
Φέτος διαγωνίστηκαν οι κατηγορίες νηπίων, παιδιών των Δημοτικών σχολείων της πόλης, του Γυμνασίου, του Λυκείου αλλά και αναγνωρισμένων αθλητών. Στον 14ο Ποδηλατικό Γύρο της πόλης οι συμμετοχές σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασαν τις 150 για όλες τις κατηγορίες ενώ η απονομή των πρωτευσάντων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εξέδρα στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας. Τα αναμνηστικά μετάλλια απέμειναν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Σαμπαζιώτης και Παν. Τσίγγανος, οι πρώην Δήμαρχοι Ηλίας Τσίγγανος και Παναγιώτης Τσάκος που υποστηρίζουν ανάλογες προσπάθειες, ο πρώην Αντιδήμαρχος και εμπνευστής των αγώνων κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο εκπρόσωπος της Τροχαίας κ. Γεωργιόπουλος αλλά και φορείς της περιοχής μας. Αξίζει να τονίσουμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει Οργανισμός αθλητισμού και νεολαίας θα συμπεριληφθεί στην Κοινοφελής επιχείρηση του Δήμου ώστε να καλύπτει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής.
Στον Αγώνα Δρόμου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70 και διαγωνίστηκαν οι ίδιες κατηγορίες όπου μετά το τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα αλλά και μετάλλια...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη