google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιορτή Αθλητισμού με το Τουρνουά Mπασκετ (3με3)

Γιορτή Αθλητισμού με το Τουρνουά Mπασκετ (3με3)

΄΄Νέοι Δρόμοι στα ……τρίποντα΄΄ με έμφαση στον αθλητισμό αλλά και το άθλημα που κέρδισε όλους μας αποτελεί το κεντρικό σύνθημα του πλούσιου σε συμμετοχέςσε όλους Τουρνουά , το οποίο πραγματοποιειται ήδη με μεγάλη επιτυχία στη πόλη της Κυπαρισσίας, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011, στη Κεντρική Πλατεία.
Εκτός από την Ε.Ο.Κ. και την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., να τονίσουμε την διοργάνωση στηρίζουν ο Δήμος Τριφυλίας και το Σωματείο ΄΄ΔΙΩΝ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ΄΄. Ετσι την πρώτη ημέρα του Τουρνουά συμμετείχαν αρκετές ομάδες και οπως μας επιβεβάιωσαν τόσο ο υπεύθυνος Γραμαμτέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννης Κοντραφούρης που θεωρεί όπως μας είπε την Κυπαρισσία ως φιλόξενη πολη για το μπάσκετ περισσότερες απο 100 ομάδες ενώ για το διήμερο όπως υπογράμμισε η Πρόεδρος του Συλλόγου 'Δίωνα' κα Σοφία Πανοπούλου αυτή την φορά 400 περίπου συμμετέχουν ενεργά στις ομάδες που δημιουργήθηκαν και μάλιστα είχαμε τις πρώτες βραβεύσεις απο τους φορείς του Δήμου Τριφυλίας το μεσημέρι όπως ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης αλλά και φορείς του τόπου με το ραντεβού να ανανεώνεται την Κυριακή 10.30 με 1 το μεσημέρι..
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κεντρική πλατεία στήθηκαν 7 γήπεδα με κατάλληλες διαγραμμίσεις και μπασκέτες ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και στους νικητές- νικήτριες των κατηγοριών, αλλά και αρκετά πλούσια αναμνηστικά δώρα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη