google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες στο Δήμο Τριφυλίας

Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες στο Δήμο Τριφυλίας

Την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στις τοπικές κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κυπαρισσίας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που συνεδρίασε πρόσφατα στο Δημοτικό μέγαρο.
Η αναπροσαρμογή υλοποιήθηκε με βάση απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, ενώ αυτόματα αναπροσαρμόζεται και το ΤΑΠ που θα εισπράττει ο δήμος από τις περιοχές αυτές - το οποίο αυξάνεται με την αύξηση των αντικειμενικών αξιών. Οσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν, ορίστηκε επιτροπή παραχώρησης θέσεων στο παζάρι Κοπανακίου και αποφασίστηκε τα ίδια μέλη να αποτελούν και την Επιτροπή Παρακολούθησης. Ετσι οι δύο αυτές επιτροπές αποτελούνται από τον αντιδήμαρχο Αετού Ιωάννης Μερκούρη, τους τοπικούς συμβούλους Παναγιώτη Παναγούλη και Κωνσταντίνο Καράμπελα και τους δημοτικούς υπαλλήλους Παναγιώτα Κωνσταντοπούλου και Μαρία Πατσούρη.
Επίσης αποφασίστηκε να επαναληφθεί ο διαγωνισμός για την προμήθεια γάλακτος για το προσωπικό του δήμου, καθώς υπήρξε μόνο μια προσφορά και μάλιστα σε τιμή υψηλότερη από αυτή που οριζόταν από τον διαγωνισμό. Ομοίως αποφασίστηκε να επαναληφθεί και ο
διαγωνισμός για την ασφάλιση των οχημάτων του δήμου, όπου και εδώ υπήρχε μόνο ένας ενδιαφερόμενος, ο οποίος πάντως έδινε σημαντική έκπτωση. Τέλος, εγκρίθηκαν τα πρακτικά του διαγωνισμού προμήθειας ειδών καθαριότητας και υγιεινής από το δήμο για το 2011.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη