google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βαριά ήττα στο χειρότερο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με 1-4

Βαριά ήττα στο χειρότερο παιχνίδι του Πρωταθλήματος με 1-4

ΒΑΡΙΑ ήττα στην έδρα του στο Δημοτικο Σταδιο της Κυπαρισσίας δέχθηκε ο Α.Ο.Κ. απο τον Διαγορα Βραχνεικων με το απίστευτο σκορ να καταλήγει στο 1-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5ο λεπτό με σούτ του Μικελάτου (που πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της Κυπαρισσίας), αλλά η Κυπαρισσία πέρασε στην αντεπίθεση κοντά στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Δαραμάρα κάνοντας το εκπληκτικό 1-1 όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι αρχικά και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Οι κακοί οιωνοί όμως ήταν πάνω απο τον ΑΟΚ αφού στο 45΄ από λάθη της άμυνας της Κυπαρισσίας ο Κωστής με πλασέ έκανε το 1-2 στελνοντας τις ομαδες στα αποδυτηρια, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε άλλες δύο φορές (62΄ και 68΄) κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-4. Ο ΑΟΚ μετά το δυνατό 20λεπτό μετά αποδυναμώθηκε για άγνωστους λόγους καθώς δούλεψε υποτονικά κάνοντας σοβαρά λάθη που δεν δικαιολογούντια για Δ Εθνική παίζοντας χειρότερα ακόμα και απο τον Σελλά....που τουλάχιστον αγωνίζεται με δικές του δυνάμεις.
Η εικόνα των παικτών του Α.Ο.Κ. ήταν απογοητευτική μετά το 1-2 όπου βάρυνε η άσχημη ψυχολογία και οι κινήσεις που δεν βοήθησαν ουσιαστικά στην επαναδιαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Βέβαια στο τέλος οι παράγοντες του ΑΟΚ βράβευσαν τον σκόρερ των αντιπάλων αλλά περσινό μεγάλο παίκτη Δημ. Μικελάτο όπου κάποιες γλώσσες αναφέρουν ότι δεν έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει και όφειλαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του..
Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο παιχνιδι με την Ερανη Φιλιατρων που πρέπει να αναζοωγονήσει την τοπική μας ομάδα για να ξεφύγει τον υποβιβασμό απο την κατηγορία. Πάντως η Διοίκηση εξέφρασε την ''απολυτη εμπιστοσυνη της οσο και τη στηριξη της σε τεχνικο επιτελειο και ποδοσφαιριστες" αλλά δεν
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης (80' Κιούτακ), Ανδρουτσής,Μοροσάνου (67' Μπούρδος), Γεωργόπουλος, Δασκαλάκης, Μανδραπίλιας, Παναγόπουλος, Δαραμάρας (85' Σιγέρης), Μακρής.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ : Θωμάς, Μπίζος, Μικελάτος (82' Νικολακόπουλος), Ντινόπουλος Αθανασίου, Σαραμαντάς, Αρβανίτης, Ζέλλιος (86' Μπενέτος), Δασούρας, Κωστής (71' Παρίσης), Αλεξανδρόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη