google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πλούσιες και συλλογικές οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Τριφυλία

Πλούσιες και συλλογικές οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Τριφυλία

ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ το εορταστικό αποκριάτικο πρόγραμμα για τον Δήμο Τριφυλίας όπως το ανακοίνωσε η υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων κα Παντελάκη. Στο πρόγραμμα που ουσιαστικά συμπληρώθηκε απο ορισμένες εκδηλώσεις με την αρωγή των Συλλόγων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων διαγωνισμός μασκαρέματος και αυτοσχέδιες μάσκες, διοργάνωση αποκριάτικου πάρτυ στις Δημοτικές ενότητες, το κεντρικό Καρναβάλι που θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά, αλλά και εκδηλώσεις που δημιουργούν ατμόσφαιρα καθώς ξεχωρίζουν οι συλλογικές προσπάθειες.
Φυσικά τα Κούλουμα αναμένεται φέτος να γιορταστούν δεόντως με την προσήκουσα ατμόσφαιρα με διαγωνισμούς πετάγματος χαρταετού, διανομή σαρακοστιανών αλλά και μουσικό γλέντι. Στις εκδηλώσεις μάλιστα ο Δήμος προσπαθεί να επιχορηγήσει με το ποσό των 10 ευρώ για δημιουργία στολών ενώ βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των εκπαιδευτικών βαθμίδων καθώς στο Καρναβάλι θα μετέχει άρμα απο το 2ο Δημοτικό Κυπαρισσίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη