google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εντυπωσιακός ο ΑΟΚ κατατρόπωσε με 0-1 τον Πάμισο

Εντυπωσιακός ο ΑΟΚ κατατρόπωσε με 0-1 τον Πάμισο

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ακάθεκτος ο ΑΟΚ στη Μεσσήνη αιχμαλωτίζοντας με 1-0 τον Παμισο, ολοκληρώνοντας το σερί επιτυχιών του, λαμβάνοντας βαθμούς απο τις δνυατές ομαδες του ομιλου αποδεικνύοντας ότι αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία για πάντα!
O AOK αντιμετώπισε στα ίσα τον Παμισο χωρίς να χαριστεί κατόρθωσε κάνοντας κατοχή της μπάλας σε όλο το παιχνιδι με αρκετες ευκαιριες που εδωσαν τη δυνατοτητα να διατηρήσει τους αντιπάλους σε απόσταση. Η μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 10' όταν η ομαδα απώλεσε ευκαιρια με τον Μακρή . Διπλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 20' με τον Μοροσάνου που δοκιμασε το σουτ αλλα αποκρουστηκε απο την αμυνα των ''πρασινων'' και στην επαναφορα με τον Μακρη να αστοχει. Εύστοχος όμως μετά απο λίγο ο Μακρής ,ενω οι γηπεδούχοι εχασαν ευκαιρια στο 44' με τον Μπεγετη.
Στην επανάληψη ο Πάμισος παρότι εισήλθε με διάθεση επίθεσης με στημένες φάσεις αλλά και περίεργα φάουλ στην μικρή περιοχή προσπαθησε ματαια να απειλησει την επιτυχημένη στο 90λεπτο Κυπαρισσια. Μάλιστα στο 70' σε μια αναστατωση στην αμυνα του Παμισου και μετα απο κακη αποκρουση, ο Συγγέρης αξιοποίησε σωστά τη φαση και σκοραρε με δυνατο και εντυπωσιακο σουτ αφου η μπαλα βρηκε πρωτα στο δοκάρι, χτύπησε σκοράροντας στα δίχτυα με αποτέλεσμα να κατατροπώσει την άμυνα των αντιπάλων. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης οι γηπεδουχοι προσπάθησαν να μειώσουν την άμυνα του ΑΟΚ χωρίς όμως αποτέλσμα μέχρι το τέλος της συνάντησης...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Mπέλι, Ανδρουτσής, Καταβάτης, Μανδραπήλιας, Λυδιωτης,
Κιουτακ (80' Σταματοπουλος), Παναγοπουλος, Γεωργόπουλος, Σιγερης(90' Σουπουλι), Μουρεσανο, Μακρής.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη