google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας: Τίμησαν Αρνόκουρο και Καλογερόπουλο

Ομοσπονδία Συλλόγων Τριφυλίας: Τίμησαν Αρνόκουρο και Καλογερόπουλο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας στην Αθήνα. Η συμμετοχή των συλλόγων και των επίσημων προσκεκλημένων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Την πίτα έκοψε ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, που απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ την ευλόγησε ο Τριφύλιος ιερέας Νίκος Αργυρόπουλος.
Οπως έχει καθιερωθεί μάλιστα, στην εκδήλωση έγιναν και βραβεύσεις: Φέτος τιμήθηκαν ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Αρνόκουρος για την προσφορά του στην περιοχή και ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος για την προσφορά του στην τέχνη. Τους προσφώνησαν ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας, εκπαιδευτικός Γιάννης Μερκούρης, και ο γενικός γραμματέας των Θεατρικών Συγγραφέων Γεώργιος Χριστοφιλάκης.
Οι τιμώμενοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για την τιμή που τους έκανε - και μάλιστα ο Νίκος Καλογερόπουλος αφιέρωσε την πλακέτα στον αείμνηστο καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο. Τις πλακέτες απένειμαν, ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς στον Κ. Αρνόκουρο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος στον Ν. Καλογερόπουλο.
Την εκδήλωση συντόνισε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος. Χαιρετισμούς απέστειλαν ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος, οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης και ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Δημόπουλος.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν επίσης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, οι αντιδήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος, Γεώργιος Σαμπαζιώτης και Γιάννης Φιλντίσης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Κατσαργύρης, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Αγγελος Αντωνόπουλος και η πρόεδρος του ΟΝΑ Δήμου Αθηναίων Παναγιώτα Ψαράκη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τριφυλιακών και άλλων μεσσηνιακών συλλόγων που εδρεύουν στην Αθήνα, η υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού της «Νέας Πελοποννήσου» Διονυσία Χρυσομπόλη και ο διεθνολόγος Θαλής Μυλωνάς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη