google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους της Τριφυλίας

Συνάντηση εργασίας με τους Δημάρχους της Τριφυλίας

Την πρώτη του συνάντηση με τους Δημάρχους Αετού, Αυλώνας, Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και τον Πρόεδρο της κοινότητας Τριπύλης είχε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ο εκλεγείς δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας. Την πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής είχε ο κ. Κόλλιας, η οποία έγινε στο τουριστικό περίπτερο της κυπαρισσίας στα πλαίσια γεύματος εργασίας. Ο κ. Κόλλιας ζήτησε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που βρίσκεται κάθε Δήμος.
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι Δήμαρχοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αφορούν τους Δήμους τους αλλά και τις απόψεις τους για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν από 1η Ιανουαρίου στην περιφέρεια του καθενός. Από όλους υπήρχε ένα πνεύμα συνεργασίας ώστε να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση από τους υπάρχοντες Δήμους στον νέο Δήμο Τριφυλίας. Ο κ. Κόλλιας ζήτησε από τους Δημάρχους να δεχθούν στα Δημαρχεία τους τους συνεργάτες του, εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα συνεργαστούν με το προσωπικό τους για την πληροφόρηση η οποία είναι απαραίτητη να υπάρξει στα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα έργα, τον εξοπλισμό και το προσωπικό. Προγραμματίστηκαν δε ακόμα δύο συναντήσεις του κ. Κόλλια με τους Δημάρχους.
Μετά τη συνάντηση με τους Δημάρχους το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Κόλλιας είχε συνεργασία με τη Δημοτική του παράταξη. Συζήτησαν τις αρχές πάνω στις οποίες πρέπει να κινηθεί η συνεργασία και η επικοινωνία της παράταξης αλλά και η απόφαση ενωμένοι, με συνέπεια και ήθος να κερδίσουν το στοίχημα της επόμενης μέρας ιδιαίτερα σε θέματα καθημερινότητας και πολιτικής προστασίας, αλλά και σε θέματα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης του πολίτη. Στη συνέχεια οργανώθηκαν οι ομάδες οι οποίες θα έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες των Δήμων και θα ασχοληθούν με την καταγραφή του προσωπικού, την οικονομική κατάσταση, τον εξοπλισμό, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτά που προγραμματίζονται, την υγεία, την παιδεία, τη νεολαία και τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την ασφάλεια του πολίτη, τα αγροτικά θέματα και την τουριστική προβολή της περιοχής.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη