google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παντριφυλιακή συνάντηση την Παρασκευή και μήνυμα Κόλλια

Παντριφυλιακή συνάντηση την Παρασκευή και μήνυμα Κόλλια

Συνδημότες Τριφύλιοι.
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη σας. Το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου, απέδειξε ότι οι Πολίτες μπορούν να διακρίνουν και να ενισχύουν τον αγώνα για το καλό, το ωραίο και το δίκαιο.
ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, δεν είναι μόνο η ονομασία του συνδυασμού μας. Αποτελεί την πυξίδα της κοινής προσπάθειας μας.
Ο νέος Δήμος απαιτεί:
Εμπειρία στην οργάνωση.
• Αρμονία στη σύνθεση.
• Ισχύ στη διεκδίκηση.

Ο συνδικαλισμός με έμαθε να έχω και τα τρία παραπάνω στοιχεία. Για περισσότερο από τριάντα χρόνια οι συνάδελφοι μου με εμπιστεύονται και με τιμούν με την ψήφο τους.
• Γιατί γνωρίζω να οργανώνω με αποτελεσματικότητα.
• Γιατί έχω την πείρα να συνθέτω αντίρροπες δυνάμεις.
• Γιατί μπορώ να διεκδικώ χρησιμοποιώντας όλες τις δυνάμεις μου.
Αυτά τα στοιχεία έχει ο συνδυασμός μας και τα έμπειρα στελέχη του. Αυτά τα στοιχεία είναι η ταυτότητα μας. Αυτά αποτελούν την εγγύηση για την πορεία του νέου Δήμου προς την ισόρροπη ανάπτυξη, σ` ολόκληρη την εδαφική του έκταση και σε όλους τους δημότες του.
Δεν απευθυνόμαστε στους συνδημότες μας Τριφύλιους, ως νικητές. Συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε ως αγωνιστές, προς αγωνιστές. Κι έτσι θα παραμείνουμε και μετά την Κυριακή που θα κληθούμε να διαχειριστούμε τις τύχες του Δήμου μας.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς διακρίσεις, κομματικές ή άλλες, για να πετύχουμε τον στόχο μας: Την ισόρροπη ανάπτυξη της Τριφυλίας.
Το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου δείχνει τη συσπείρωση του Τριφυλιακού λαού. Συνεχίζουμε τον αγώνα ενωτικά και με την ίδια ορμή και πίστη για την ολοκλήρωση της νίκης.
Λέμε ΟΧΙ στην αποχή.
ΝΑΙ στη συμμετοχή. ΝΑΙ στον αγώνα για τη ΝΙΚΗ της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
Σας προσκαλούμε στην Παντριφυλιακή συνάντησή μας την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην έδρα του Δήμου μας, στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη