Η Αυτοδιοίκηση όταν αγωνίζεται και διεκδικεί μπορεί να σχεδιάσει έργα

ΤΟ μεγάλο έργο του Βιολογικού καθαρισμού για την Κυπαρισσία αποτελεί έργο πνοής για τον τόπο μας αλλά και τις γειτονικές περιοχές και βλέπουμε ότι ακόμα και αυτές τις ημέρες οι εργασίες ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων συνεχίζονται χωρίς να διακόπτονται καθώς υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Πολύ σοφά επομένως η πρόσφατη Δημοτική αρχή Κυπαρισσίας και ο οραματιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ, φρόντισε να διαχειριστεί με την συμμετοχή του Δημοτικού συμβουλίου το τεράστιο έργο και να ολοκληρώνεται χωρίς καθυστερήσεις, αλλα το σημαντικότερο απο όλα είναι η απόδειξη ότι η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ λειτουργεί όταν θα είναι σε θέση να διαχειριστεί μόνη της τέτοια έργα ανάλογου μεγέθους συσσωρεύοντας την εμπειρία που προκύπτει συνολικά για την διαχείριση έργων μεγάλου βεληνεκούς για τον τόπο μας.
Ουσιαστικά μόνο αν η Αυτοδιοίκηση απαγκιστρωθεί απο τα γρανάζια του υδροκέφλαου Κράτους μπορεί να κάνει πολλά με την συμμετοχή των πολιτών, όταν επιτέλους διεκδικούμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Το θετικό είναι ότι οι παραλιακές περιοχές του Κυπαρισσιακού Κόλπου έχουν δεχθεί τον Βιολογικό και όλο και περισσότερες επιθυμούν να ενταχθούν στο νέο σχεδιασμό.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε να τελειώσει να κάνουμε κάνα μπάνιο της προκοπής. Μας έχουν φάει οι αφροί κάθε καλοκαίρι.