google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θεός ο Α.Ο.Κ. κάρφωσε το τρίποντο...

Θεός ο Α.Ο.Κ. κάρφωσε το τρίποντο...

ΕΚΑΝΕ το μεγάλο βήμα ο ΑΟΚ αφού ο άνεμος της αισιοδοξίας που φυσούσε στο γήπεδο δημιούργησε τις συνθήκες για καλές φάσεις όταν στο 67 μετά απο κεφαλιά και έξοχο σούτ κοντά στην μικρή περιοχή ο Κώστας Μανδραπήλιας έγραψε το 1-0 παρότι ειπώθηκε και γράφτηκε στο φύλλο αγώνα ότι ήταν αυτογκόλ καθώς η τελική φάση ήταν του Κώστα Μανδραπήλια αλλά το χέρι του τερματοφύλακα των Σαγείκων ήταν μέσα στο τέρμα . Ο ρυθμος δεν άλλαξε καθώς στο 75ο λεπτό μετά από κόρνερ και κόντρες ο Σούμπουλι κατάφερε να βρεθεί κοντά στο δοκάρι και παρολίγο να σκοράρει, δείχνοντας ότι οι μικροί που δοκίμασε ο Αντωνόπουλος έχουν σίγουρο μέλλον στην ομάδα. Παρά την ένταση που κορυφώθηκε και τα 4 λεπτά καθυστέρησης είχαμε μια μεγάλη σωτήια ενέργεια ότανστο 92 μετά απο σούτ των αντιπλαλων ο Μπίζος έσωσε την εστία του ΑΟΚ μετά το φάολυ που είχαν κερδίσει τα Σαγέικα.
Μεγάλη η απουσία ωστόσο του Μοροσάνου και του Κιούτακ που οδεύτερος ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση για προετοιμασία και βγήκε εκτός 18άδας...
Δεν απουσίασαν ωστόσο και ορισμένα παράπονα για την διαιτησία λόγω εκτιμήσεων του τρίου σε κρίσιμες φάσεις του αγώνα που ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Μανδραπήλιας, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Μακρής, Δαραμάρας, Ανδρουτσής, Σούμπουλι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ: Κανελλόπουος, Πετρόπουλος, Γεραβιλόπουλος, Μπατέος, Λάζος, Κολιόπουλος, Ανδριέλος, Παρασκευόπουλος, Μπαρδούσης, Σπυρόπουλος, Αποσκίτης.
Τις φωτογραφίες μας έστειλε το www.kyparissianews.gr το οποίο και ευχαριστούμε δημόσια.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη