google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ιστορική Παντριφυλιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κυπαρισσίας

Ιστορική Παντριφυλιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κυπαρισσίας

ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ απο κόσμο ήταν η κεντρική πλατεία στην Κυπαρισσία, εμπλουιτσμένη και παλμό αλλά και ζωντάνια πραγματοποιήθηκεη Παντριφυλιακή συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας 'ΤΡΙΦΥΛΙΑ-ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ' Κώστα Κόλλια σε μια ομιλία του στη τελευταία προεκλογική συγκέντρωση εστιάζοντας σε συγκεκριμένες υλοποιήσιμες θέσεις και προγραμματικό λόγο αλλά και ενωτικό με ταυτόχρονο διεκδικητικό λόγο προς τους βουλευτές του Νομού. Μάλιστα εξήγησε απευθυνόμνος στο κοινόότι οι μάχες δεν τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής αλλά απο το τέλος του δεύτερου γύρου των εκλογών ξεκινούν.
Η αναφορά του υποψήφιου Δημάρχου για την ιστορική αξία της 'Αρκαδιάς' αλλά και το ενωτικό κάλεσμα στους πολίτες και την αναφορά του στην κεντρική και περιφερειακή εξουσία δημιούργησε θετικές εντυπώσεις σε όλο το κοινό....
Ο Κώστας Κόλλιας παρουσία πλήθος κόσμου αναφέρθηκε στους κύριους στόχους του συνδυασμου του που χωρίζονται σε 7 επιμέρους τομείς με υλοποιήσιμες προτάσεις αλλά και την αποκεντρωμένη λειτουργία του Δήμου με δομές κοντά στους πολίτες αλλά και διεκδίκηση απο την κεντρική εξουσία όσων υποδομών απαιτούν ενίσχυση στους τομείς της πρόνοιας, υγείας, αγροτικών επενδύσεων, αλλά στο κοινωνικό χαρακτήρα του Δήμου. Επανέλαβε την ισόρροπη ανάπτυξη κάθε περιοχής ενώ εστίασε στα έργα που αφορούν την ιστορική 'Άρκαδιά' που θα την εξακτινωθούν σε όλη την περιοχή.
Εμφαση έδωσε στις δράσεις στα Φιλιατρά για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, στην αναπτυξιακή πορεία και τουριστική ανάπτυξη των Γαργαλιάνων, στην προοπτική αειφόρου ανάπτυξης και έργων ΟΠΑΑΧ στην Αυλώνα, στην ανάπτυξη υποδομών στον Αετό αλλά και την πλούσια φυσική ομορφιά της Τριπύλας. Μάλιστα έκανε ενωτικό κινηματικό χαρακτήρα στους εκπροσώπους του Νομού μας, τονιζοντας ότι θα συνεργαστεί με τον νέο Περιφερειάρχη που προέβλεψε ότι θα είναι ο Δημήτρης Δράκος ως μεγάλος γνώστης των αυτοδιοικητικών θεμάτων, αλλά και στους βουλευτές του Νομού ανεξαρτητου παρατάξεως προσθέτονας ότι θα τους 'κρίνουμε απο την υιοθέτηση των διεκδικητικών μας στόχων και το βαθμό υλοποίησή τους' καθώς είναι εκείνοι που μπορούν να φέρουν στη κεντρική εξουσία όλα τα προβλήματα του τόπου.
Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον υφυπουργού Οικονομικών λέγοντας ότι θα επιδιώξει την συνεργασία του για την προώθηση έργων της Τριφυλίας ενώ απέυθυνε ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες για να έχουν λόγο και μετά τις εκλογές με την ανάδειξη των προβλημάτων τους, καταλήγοντας ότι οι πόρτες των Δημαρχείων και τοπικών δημοτικών ενοτήτων θα είναι ανοιχτές για τους δημότες.
Στην εκδήλωση εκτός απο τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες έδωσαν το παρών και νεολαία αλλά και πολίτες οι οποίοι παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Κόλλα αργότερα απο τον τηλεοπτικό σταθμό BEST που κάλυψε την εκδήλωση....

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη