google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωτιά Γιώργου Σαμπαζιώτη στην Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας

Πρωτιά Γιώργου Σαμπαζιώτη στην Δημοτική ενότητα Κυπαρισσίας

Ο πρώτος γύρος των εκλογών μπορεί να ολοκληρώθηκε ωστόσο η μάχη του σταυρού ήταν εκεινη που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών αλλά και των εκλεγμένων στον νέο Δήμο. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιο Πρωτοδικείου έχουμε στα χέρια μας την αναλυτική σειρά των ψήφων που έλαβαν στην Δημοτική Ενότητα Κυπαρισσίας οι υποψήφιοι του συνδυασμού 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' που απο μόνο της αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.
Πιο αναλυτικά πρώτος στην σειρά ψήφων ήρθε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας και εκ νέου υποψήφιος σύμβουλος Γιώργος Σαμπαζιώτης με 994 ψήφους ο οποίος σημείωσε σημαντικό ποσοστό σε σχέση με την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση καθώς οι πολίτες επιβραβεύουν την παρουσία του αλλά και το έργο της Δημοτικής αρχής που αφορά τους ίδιους τους δημότες.
Στην δεύτερη θέση ήρθε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσίγγανος με 915 ψήφους και μια σημαντική παρουσία στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ενώ στην 3η θέση ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος έδωσε την δική του μάχη με 656 σταυρούς.
Οι πολίτες τίμησαν στην 4η θέση με 620 ψήφους της Ιωάννα Κωνσταντέλου και με 392 ψήφους τον Γρηγόρη Γκότση, ενώ έπεται ο Θεόδωρος Αντωνόπουλος με 344 ψήφους. Με θετικό πρόσημο έκλεισαν και οι παρουσίες του Κώστα Λαμπρόπουλου και του Γιάννη Γαρδικιώτη.
ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σε ότι αφορά το Τοπικό Συμβούλιο πρώτος με 709 ψήφους ήρθε ο Τζίμης Χρονόπουλος και δεύτερος ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος με 599 ψήφους και απο ότι φαίνεται εκλέγονται άμεσα, όπως εκλέγεται και στην 3η θέση ο Παναγιώτης Αγγελινάς με 554 ψήφους, ενώ για πρώτη φορά με 294 ψήφους πήγε πολύ καλά ο νεαρός Παναγιώτης Στρατικόπουλος που έχει πολιτικό μέλλον όπως και οι 2 γυναίκες που δεν είναι άλλες απο την Ειρήνη και Κωνσταντίνα Αντωνοπούλου.

7 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη