google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μήνυμα νίκης για το συνδυασμό που ενώνει την Τρφιυλία απο τα Φιλιατρά

Μήνυμα νίκης για το συνδυασμό που ενώνει την Τρφιυλία απο τα Φιλιατρά

Σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Κώστας Κόλλιας θα μιλήσει στην Κυπαρισσία, στις 7.00 μ.μ..
Το πρωί στις 10.00 θα δώσει συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (93,6).
Χτες Τετάρτη μίλησε στην κεντρική πλατεία Φιλιατρών όπου η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη μέσα σε ένα πλήθος που χειροκρότησε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.
Στην ομιλία του ανέπτυξε τους επτά άξονες του προγράμματός του πάνω στους οποίους θα κινηθούν για την οργάνωση του νέου Δήμου Τριφυλίας. Ανέφερε τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας και τόνισε τον πολιτικό χαρακτήρα που έχουν οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου γι` αυτό και προέτρεψε τους πολίτες να μη λείψει κανένας από την εκλογική διαδικασία. Τόνισε τις διαφορές που τον χωρίζουν από τον συνυποψήφιό του Δημήτρη Σωτηρόπουλο στο πρόγραμμα για την οργάνωση του Δήμου, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη «ανεξαρτησία» του και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη θητεία του ως δήμαρχος Φιλιατρών που δεν ήταν κατά κανένα τρόπο επιτυχημένη.
Ο κ. Κόλλιας καταχειροκροτήθηκε από όσους παρακολούθησαν την ομιλία του. Γενικά υπάρχει κλίμα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του συνδυασμού του αλλά και επαγρύπνηση μέχρι την τελευταία στιγμή. Κοντα του και οι υποψήφιοι ανα δημοτική ενότητα οπως οι κ. Σαμπαζιώτης, Γρηγόρης Γκότσης, Βαγενάς, Ανδρινόπουλος, Πούλος και πολλοί άλλοι...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη