Με επιτυχία και πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού

ΠΑΡΟΥΣΙΑ πλήθος κόσμου και φίλων του συνδυασμού 'Τριφυλία- Ισόρροπη ανάπτυξη' πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια στο κέντρο της αγοράς στην Κυπαρισσία. Ο υποψήφιος Δήμαρχος πλαισιωνόταν απο το Δήμαρχο Κυπαρισσίας κ. Γιώργο Σαμπαζιώτη, τον Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Γκότση, την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου, απο τους υποψήφιους της Δημοτικής ομάδας αλλά και υποψήφιους απο τα Κοινοτικά διαμερίσματα, ενώ το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Αυλώνος κ. Φιλντίσης καθώς και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων της ευρυτερης περιοχής.
Ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης προσφώνησε τον υποψήφιο Δήμαρχο αναφέροντας ότι η φωνή της περιοχής και της Τριφυλίας θα είναι ακόμα περισσότερο δυνατή στο νέο Δήμο, ενώ εξέφρασε την πρόβλεψη ότι ο αγώνας που διεξάγεται θα είναι νικηφόρος στις 7 Νοεμβρίου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας μίλησε για μια πορεία ενός συνδυασμού που στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της Τριφυλίας εκπροσωπώντας όλες τις κοινωνικές τάξεις, αλλά και απο ανθρώπους που έχουν αναγνωρισιμότητα στην τοπική κοινωνία. Εξήγησε ότι ο αγώνας του θα είναι πρωτίστως πολιτικός και αυτοδιοικητικός και μετέπειτα Καλλικρατικός, ενώ εστίασε για μια ακόμα φορά στο μοντέλο διαχείρισης που θα υλοποιήσει με αποκεντρωμένες υπηρεσίες σε καθε περιοχή του Δήμου, εκφράζοντας την άποψη ότι ήρθε να υπηρετήσει μόνο και μόνο τους Τριφύλιους. Ακολούθως αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Αρχηγός της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς το οποίο χαρακτήρισε χαρισματικό ηγέτη και ένα πολιτικό με ξεκάθαρο λόγο απο τα σπλάχνα της Μεσσηνίας. Το κλίμα ευφορίας που επκράτησε στα εγκαίνια ήταν πολύ ικανοποιητικό για την εξέλιξη της πορείας προς τις κάλπες ενώ στο γραφείο του συνδυασμού που βρίσκεται στην κεντρική αγορά δίπλα απο το αρτοποιείο 'Δρούλια' οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να λάβουν πληροφορίες για την διαδικασία ψηφοφροίας που φέτος θα είναι διαφορετική απο ότι στις προηγούμενες αναμετρήσεις...

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Κώστας Χατζηθωμάογλου είπε…
Εγκαίνια με παπάδες και όλα τα λούσα!
Πως να μη πάει καλά... ο τόπος !
Αυτά μας έλειπαν, τώρα τα έχουμε.
Δηλαδή τι ευχήθηκαν οι παπάδες ? να πάει καλά στο εκλογικό αποτέλεσμα ή να μη πέσει κανα τούβλο στο κεφάλι τους ?
Για το αποτέλεσμα δε ξέρω... αλλά το τούβλο θα το φάνε σίγουρα.