Ποταμός η απάντηση Παναγιωτόπουλου στη Γιαννακοπούλου

Απάντηση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου , Μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σε δημοσίευμα στις τοπικές εφημερίδες ( Παρασκευή 8/10/2010), της κας Νάντιας Γιαννακοπούλου, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!!
Τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκα με τους πολίτες της Μεσσηνίας την έκπληξή μου για την πρόσφατη τοποθέτηση της κας Γιαννακοπούλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, στον τοπικό Τύπο. Η κατά τα άλλα συμπαθής κα Γιαννακοπούλου προσπάθησε να μας πείσει (και εμάς και τον εαυτό της) ότι, στον ένα χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η χώρα βελτιώθηκε και οι Έλληνες ευημερούν με την πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης.
Στα 16 χρόνια θητείας μου ως Προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και μέλους της Κ.Ε της Ν.Δ, αντιμετώπισα διάφορες καταστάσεις, άλλωτε δύσκολες άλλωτε περίεργες. Δεν με εξέπληξε η ανταπάντηση της κας Γιαννακοπούλου. Γιατί γνωρίζω ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ, είναι συνειδητά να διαστρέφει την πραγματικότητα και να κάνει το άσπρο μαύρο.
Στη τοποθέτησή της η κα Γιαννακοπούλου, δεν αντικρούει κανένα από τα επιχειρήματά μου. Κανένα! Ούτε φυσικά απαντά στα ερωτήματά μου (δεν το περίμενα άλλωστε). Δεν σχολιάζει ούτε τη νέα πρόταση πολιτικής εξόδου από το Δ.Ν.Τ που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρός μας κ. Αντώνης Σαμαράς. Προλαβαίνει όμως να χαρακτηρίσει την απάντησή μου «πικρόχολο σχόλιο», «προκλητικό», «υβριστικό», κ.α. και μου ζητά να καταθέσω τις θέσεις μου για τη Μεσσηνία ως Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης.
Γενικά αδιαφορώ για προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δεν με αγγίζουν γιατί ότι έγραψα, το έγραψα με την ιδιότητά μου σήμερα στο κόμμα της Ν.Δ (αιρετό μέλος της Πολιτικής Επιτροπής από το 8ο Τακτικό Συνέδριο) και όχι ως Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και δεν έγραψα κανένα μα κανένα προσωπικό χαρακτηρισμό για την κα Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, εν αντιθέσει με αυτή.
Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Αφού εσείς δεν απαντήσατε στα ερωτήματα που έθεσα, μήπως θα είχατε την ευγενή πολιτική καλοσύνη κάποιος από το ΠΑΣΟΚ να απαντήσει;
Να τα επαναλάβω;
1. Εξαπάτησε ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ τον Ελληνικό λαό στις εκλογές του 2009; Έταξε «λαγούς με πετραχείλια»; Φώναζε στον Ελληνικό λαό ο κ. Γεώργιος Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν»;
2. Τελικά «λεφτά υπάρχουν»; Ναι ή όχι;
3. Υπονόμευσε το ΠΑΣΟΚ τα μέτρα της ΝΔ για την αντιμετώπιση του ελλείματος; Πήγε τα spreads στις 1000 μονάδες!; Ναι ή όχι;
4. Πόσους μήνες χρειάστηκαν για να διορίσουν Γενικούς Γραμματείς στα υπουργεία και γιατί; 5. Πόσους μήνες χρειάστηκαν για να διορίσουν Διοικητές στα Νοσοκομεία και γιατί;
6. Οι γιγάντιες προσπάθειες του Πρωθυπουργού σας, περιλαμβάνουν τις δηλώσεις περί «Τιτανικού», «επικείμενης χρεοκοπίας» (και μερικά σαρδάμ). Ναι ή όχι;
Μας έκαναν διεθνώς ρεζίλη; Ναι ή όχι;7. Τελικά τα «λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί»;
Επειδή γνωρίζω το ήθος σας, όπως και όλων των πολιτικών ανδρών της Μεσσηνίας που μας εκπροσωπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με εξοργίζει και με προκαλεί η ανωτέρω δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησής σας. Εσάς, όχι; Την Κοινοβουλευτική σας ομάδα; Το κόμμα σας; Τα στελέχη σας;Θα πρέπει όμως να ευχαριστήσω την κα βουλευτή γιατί στην ανταπάντησή της αναφέρει ότι «η Ελλάδα βαδίζει το δρόμο της ανάκαμψης». Μας δίνει να καταλάβουμε πως εννοεί το ΠΑΣΟΚ την ανάκαμψη: Περικοπές συντάξεων και μισθών, αύξηση του ΦΠΑ, οικονομικός στραγγαλισμός των μικρομεσαίων, των αγροτών, αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, μαρασμός της υπαίθρου, κλειστά καταστήματα, διόγκωση της ανεργίας, φόροι στη μικρή ιδιοκτησία, πράσινοι φόροι, κατήφεια, έλλειψη προγραμματισμού και αναπτυξιακής πολιτικής, κ.α..
Με προκαλεί η κα βουλευτής να καταθέσω ψύχραιμα τις προτάσεις μου. Ας μη ξεχνά η κα βουλευτής ότι πάντα ήμουν ψύχραιμος και τώρα είμαι ψύχραιμος. Άλλωστε οι προτάσεις της πολιτικής και οικονομικής λύσης το προβλήματος που δημιούργησε η Κυβέρνησή σας, κατατέθηκαν ξεκάθαρα στη ΔΕΘ από τον Πρόεδρο της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά.
Όσο για τις δικές μας προτάσεις, τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσουμε ένα Ολοκληρωμένο Σχέδιο δράσεων που θα αναδείξουν όλο και περισσότερο την Μεσσηνία μας και θα την προφυλάξουν από τη συνειδητή πολιτική απαξίωσης που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά της και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Share on Google Plus

About kyparissiotis

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

προσεχε μην πνιγεις στον ποταμο.