google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δυναμικό παρων της 'Αρκαδιάς' στο πολιούχο των Γαργαλιάνων

Δυναμικό παρων της 'Αρκαδιάς' στο πολιούχο των Γαργαλιάνων

ΣΥΣΣΩΜΗ η 'Αρκαδιά' παραβρέθηκε μετά πλήθος πιστών και αυτοδιοικητικών παραγόντων στην εορτή του Πολιούχου των Γαργαλιάνων Αγίου Διουνυσίου.
Στις 10.30 μετά την Θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος, διεξήχθη η καθιερωμένη λιτανεία στους δρόμους της Τριφυλιακής πόλης με απόληξη τον Ιερό ναό όπου αναπέμφθηκαν δεήσεις και παιάνες απο την Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ ο Μητροπολιτης ευχήθηκε σε όλους δύναμη και σύνεση με την ευλογία του Αγίου Διονυσίου που υπερασπίστηκε στην δικαιοσύνη και την αλήθεια.
Η ημέρα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τους πολιτικούς και υποψηφίους να προβούν σε επισκέψεις και επαφές με τους πολίτες της περιοχής όπου ο οικοδεσπότης της ημέρας Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς δεξιώθηκε αργότερα τους επισήμους σε καφέ της πόλης παρότι δεν πρόκειται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.
Ωστόσο το παρών έδωσαν οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Πελοποννήσου κ. Δημ. Δράκος και Π. Τατούλης που περιηγήθηκαν στη κεντρική πλατεία, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας και Δημ. Σωτηρόπουλος, οι Δήμαρχοι Κυπαρισσίας, Αυλώνος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Περικλής Μαντάς καταγόμενος απο τη Φαρακλάδα και Μπ. Πλέτσα απο το συνδυασμό του κ. Δράκου, ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού κ. Μπάστας, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου οι οποίοι έκαναν και μια βόλτα στην εμπορπανήγυρη που διεξάγεται σε στεγασμένο χώρο. Παρών ήταν ο Δήμαρχος Κυπαιρσσίας Γιώργος Σαμπαζιώτης μαζί με τους Αντιδημάρχους Γρηγόρη Γκότση και Τάκη Φωτεινόπουλο, την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου, ο Δήμαρχος Αυλώνος κ. Φιλντίσης, Είρας κ. Αδαμόπουλος, Παπαφλέσσα και αρκετοί σύμβουλοι απο όλους τους Δήμους.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη