google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κάτω τα χέρια απο την Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάτυξης

Κάτω τα χέρια απο την Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάτυξης

ΚΑΤΩ τα χέρια απο την Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας είναι το μήνυμα που στέλνουν οι φορείς, υποψήδφιοι, αγροτες και πολίτες μετά την πρόθεση που καταγράφεται σε νομοσχέδιο για συγχωνεύσεις Οργανισμών το οποίο παρουσίασε ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, αγνοώντας προφανώς κατά που πέφτει η Τριφυλία και κατά πόσον εισφέρει στο πρωτογενή τομέα της χώρας μας. Οι αντιδράσεις σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο θα είναι εκρηκτικές όπως αναφέρουν γνώστες των θεμάτων.
ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
Πιο αναλυτικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας με το συνδυασμό «Τριφυλία – Ισόρροπη Ανάπτυξη» Κώστας Κόλλιας, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τριφυλίας, ανακοίνωσε:
"Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η εκδηλωθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τριφυλίας. Υποδηλώνει παντελή άγνοια των δεδομένων και εκφράζει την περιφρόνηση στον αγροτικό πληθυσμό του τόπου μας αφού είναι γνωστό ότι η Τριφυλία είναι αγροτομάνα. Μια τέτοια πρόθεση μας βρίσκει κατηγορηματικά και αγωνιστικά αντίθετους. Θα επανέλθουμε στο θέμα με αναλυτικότερη ανακοίνωση και συγκεκριμένο σχέδιο αντίδρασης."
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος επισημαίνει στο ίδιο μήκος κύματος στην ανακοίνωση που εξεδωσε τα παρακάτω ερωτήματα:
"Μετά την δημοσίευση για διαβούλευση του προεδρικού διατάγματος για τον οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι δεν αναφέρεται πουθενά η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας.
Καταργείται δηλαδή η Διεύθυνση Γεωργίας Τριφυλίας και παραμένει η διεύθυνση της Καλαμάτας για ολόκληρο τον νομό. Αυτό είναι αδιανόητο και υποβαθμίζει την περιοχή μας.
Δεν είναι δυνατόν να καταργείται μια τέτοια υπηρεσία που είναι υπόδειγμα πανελλαδικά στην παροχή υπηρεσιών, υψηλού μάλιστα επιπέδου προς τους αγρότες της Τριφυλίας και όχι μόνο και με εξαγωγή τεχνογνωσίας ακόμα και στο εξωτερικό. Πώς είναι δυνατόν να καταργηθεί η Διεύθυνση Γεωργίας Τριφυλίας, όταν η Τριφυλία, (ως νέος Δήμος πλέον) είναι ο πρώτος σε αγροτική παραγωγή δήμος στην Ελλάδα;"

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη