google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρώτη του Α.Ο.Κ. με αγιασμό και μεταγραφικά αποκτήματα

Πρώτη του Α.Ο.Κ. με αγιασμό και μεταγραφικά αποκτήματα

ΤΟΝ καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε ο Αθλητικός Ομιλος Κυπαρισσίας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της πόλης παρουσία του Δ.Σ. της πολυσσυλεκτικής ομάδας αλλά και τοπικών παραγόντων όπου παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Πιο αναλυτικά όπως μας ενημέρωσαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου η Ομάδα έχει ετοιμάσει ένα γερό πλάνο για τις εντατικές προπονήσεις που διεξάγονται καθημερινά ενώ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ο Νίκος Αντωνόπουλος που αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή και ο βοηθός του Δημήτρης Καραχάλιος.
Στον αγιασμό έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Δημήτρης Τσάγκος, οι αντιπρόεδροι της Ομάδας όπως ο κ. Γιάννης Τσιάκος, ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης εκ μέρους του Δήμου, οι παίκτες αλλά και φίλαθλοι που παρακολούθησαν την προπόνηση. Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Δημήτρης Καραίσκος, ενώ αμέσως μετά ο τεχνικός του ΑΟΚ προέβη σε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης όπου εστίασε στην σκληρή δουλειά και είπε ότι "είμαστε έτοιμοι για την αγωνιστική περίοδο με σκληρή δουλειά αναδεικνύοντας τα ταλέντα και τα νέα παιδιά της πόλης αφού ο ΑΟΚ έχει στο δυναμικό του πλούσιο δυναμικό αλλά και οι μεταγραφές που θα ενισχύσουν πολύ φέτος καθώς έχουμε μπροστά μας μια σοβαρή αγωνιστική περίοδο στην Δ Εθνική" καταλήγοντας ότι επιθυμεί μια αξιοπρεπή πορεία στο Πρωτάθλημα που ξεκινά σύντομα.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές πρόκειται για τους Παναγόπουλο Γεώργιο Μακρή Σπύρο, Καταβάτη Χρήστο, Δαραμάρας Δήμος, Παπαδόπουλος Πέτρος, Γεωργαλής Νίκος, Παναγόπουλος Ιωάννης, Στεφανής Στέφανος, Μπέλης Αλεξανδρος, Μπούρδος Πέτρος και Δασκαλάκης Πέτρος.
Παράλληλα τα πρώτα παιχνίδια θεωρούνται πολύ σημαντικά για την πορεία της ομάδας οπότε θα βγούν και τα πρώτα χρήισμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του υλικού καθώς και την προοπτική για το άμεσο μέλλον.
Ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση των φωτογραφιών που ζητήθηκαν απο το kyparissianews.gr και το επιτελείο του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη