google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρώτη νίκη του Α.Ο.Κυπαρισσίας μετά απο 25 χρόνια στη Δ Εθνική

Πρώτη νίκη του Α.Ο.Κυπαρισσίας μετά απο 25 χρόνια στη Δ Εθνική

ΤΟ πρώτο μεγάλο βήμα για την Δ Εθνική πραγματοποίησε ο Α.Ο.Κυπαρισσίας στο γήπεδό του την Κυριακή όπου ολοκλήρωσε με 2-1- τον Αχιλλέα Καμαρών σε ένα παιχνίδι πραγμαιτκή διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, καθώς μετά απο 25 ολόκληρα χρόνια πέτυχε την πρώτη του νίκη για το μεγάλο μαραθώιο Πρωτάθλημα έχοντας ως δύναμη του, τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο προκειμένου να του συμπαρασταθούν ενεργά.
Παρότι το πρώτο σόκ ήρθε μετά απο λάθος στην εστία του ΑΟΚ με το 0-1 απο τους φιλοξενούμενους πολύ γρήγορα το παιχνίδι άλλαξε όπου στο 9ο λεπτό ο Δαραμάρας που έκανε σίγουρη κίνηση έδωσε την ισοφάριση με 1-1 με δυνατό σούτ βρίσκοντας τα δίκτυα της Αιγιώτικης ομάδας. Ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό όπου στο 13ο λεπτό ο τεχνικός του ΑΟΚ προέβη στη πρώτη αλλαγή ενισχύοντας την επίθεση με τον Χάρη Γεωργόπουλου.
Στην 2ο ημίχρονο οι απαιτήσεις ήταν αρκετά ανοδικές καθώς μετά απο σέντρα του Λυδιώτη που στρώθηκε άνετα γύρισε σε κεφαλιά απο Μοροσάνου ο οποίος στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέελεσμα. Ο Προπονητής Νίκος Αντωνόπουλος παραδέχτηκ ότι υπήρχαν δεκάδες χαμένες ευκαιρίες για σκοράρισμα αλλά επέριψε ευθύνες στην παρουσία της διαιτησίας στα τελευταία λεπτά, με αρκετές κίτρινες κάρτες. Η ομάδα πάντως δείχνει ετοιμοπόλεμη για την συνέχεια....
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Συγγέρης, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Ανδρουτσής, Παναγόπουλος, Δαραμάρας, Μοροσάνου, Μακρής.
*Ευχαριστούμε για την παραχώρηση των φωτογραφιών απο το www.kyparissianews.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη