google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιτέλους ενημερωμένη ιστοσελίδα για το Νοσοκομείο Κυπαιρσσίας

Επιτέλους ενημερωμένη ιστοσελίδα για το Νοσοκομείο Κυπαιρσσίας

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ιστοσελίδα -η παλιά ήταν απλά σχεδόν ανύπαρκτη-απέκτησε πρόσφατα το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, στην οποία μπορεί κανείς να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το νοσηλευτικό ίδρυμα, για τη δομή του αλλά και για τα Κέντρα Υγείας και τα Περιφερειακά Ιατρεία που υπάγονται σε αυτό. Επίσης, με τη συνεχή ενημέρωση που υπάρχει προβάλλονται όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το νοσοκομείο, φιλοξενούνται όλες οι διακηρύξεις διαγωνισμών που κάνει, στην κατεύθυνση της διαφάνειας ενώ υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις κλινικές αλλά και τρόποι επικοινωνίας για να κλείσει κανείς τα ραντεβού του. Ο επισκέπτης του ιστότοπου ενημερώνεται για οτιδήποτε έχει σχέση με το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι http://www.noskypar.gr/ και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι πρόκειται για μια ιστοσελίδα που κατασκευάστηκε από το Τμήμα Πληροφορικής του νοσοκομείου, με μηδαμινό κόστος.
Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου Πάνος Μπόζος, ο οποίος χαρακτηριστικά μας είπε: «Πράγματι έγινε μια πολύ ωραία και λειτουργική ιστοσελίδα, και μάλιστα εκ των ενόντων, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε κάποια έξτρα έξοδα. Όλα αυτά στο πλαίσιο της οικονομίας που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε. Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε από το Τμήμα Πληροφορικής, τους Γιάννη Τερζίδη και Γιάννη Ψιλοδημητρακόπουλο. Είναι μια ιστοσελίδα που αναρτώνται όλες οι διακηρύξεις που κάνουμε και υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το νοσοκομείο».
Απο την 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη