google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενωτικός και υπερκομματικός ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας

Ενωτικός και υπερκομματικός ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Κατσίβελας

ΑΠΟ τις πρώτες του επισκέψεις ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Τάκης Κατσίβελας δείχνει ότι είναι ανοικτός στη κοινωνία και μάλιστα όπως διαπιστώνουμε δείχνει ότι είναι κοντά στα διαμερίσματα αφού επισκέφθηκε ήδη ορισμένα χωριά του Δήμου Κυπαρισσίας εκκινώντας την παρουσία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα.
Το σημαντικό μήνυμα είναι ότι οικοδομεί πάνω στην ισονομία και ισοπολιτεία των περιοχών της Τριφυλίας καθώς όπως βλέπετε και στην φωτό επισκέφθηκε ήδη το Δ.Δ. Αρμενιών μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα παρουσία τόσο του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτη, των Αντιδημάρχων κ. Γρηγόρη Γκότση και Τ. Φωτεινόπουλου, της Προέδρου του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου που τον υποδέχθηκαν, των τοπικών παραγόντων, του πρώην Προέδρου της Τριπύλας κ. Βασιλόπουλου αλλά και πολλών φίλων του.
Ο κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας για την επιλογή του υποψήφιου Δημάρχου, που οριστικοποιήθηκε απο την Ν.Δ., στο τοπικό τύπο ότι:
«Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Κατσίβελα είναι μια σοφή επιλογή γιατί πρόκειται για ένα καταξιωμένο επιστήμονα και ενεργό πολίτη της περιοχής του δήμου Γαργαλιάνων που έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει ένα σοβαρό έργο. Την επιτυχία του νέου δήμου Τριφυλίας, ενός δήμου με αυξημένες δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου. Ανάπτυξης και προόδου που θα προκύπτει από την ευημερία ενός εκάστου από τους συνεννούμενους δήμους. Είναι μια επιλογή που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην επιτυχία, γιατί θα έχει και ευρύτερη στήριξη, μια και πολλοί είναι αυτοί που ανταποκρινόμενοι στην αξιοσύνη του, θα ξεπεράσουν αυστηρές κομματικές γραμμές και θα τον υποστηρίξουν.

Όσον αφορά εμένα, όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, θα συμμετάσχω ενεργά στην υποστήριξη της πρότασης αυτής με την παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτιστεί από τον συνδυασμό του οποίου θα ηγηθεί. Και το παρόν αυτό, το δηλώνουμε όλοι μας όσοι θα τον υποστηρίξουμε, γιατί πιστεύουμε ουσιαστικά και όχι στα λόγια, ότι έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου Τριφυλίας. Να εργαστούμε σκληρά και για τη σφυρηλάτηση της ενότητας των πολιτών του δήμου, έξω από τοπικισμούς και φανατισμούς. Η ενεργή συμμετοχή μας σαν Κυπαρίσσιοι στην υποστήριξη του Παναγιώτη Κατσίβελα, αποδεικνύει και στην πράξη την θέλησή μας για ισόρροπη αντιμετώπιση του νέου μας δήμου. Καλώ όλους τους πολίτες που διακατέχονται από τις ίδιες αρχές και έχουν τον ίδιο στόχο, να υποστηρίξουν την πρόταση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Κατσίβελα».

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη