google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παραιτείται και προσχωρεί στη δυναμική υποψηφιότητα Κατσίβελα ο Γρηγόρης Γκότσης

Παραιτείται και προσχωρεί στη δυναμική υποψηφιότητα Κατσίβελα ο Γρηγόρης Γκότσης

ΡΑΓΔΑΙΕΣ είναι οι εξελίξεις που διαμορφώνονται στο Δήμο Τριφυλίας με δηλώσεις υπέρ της δυναμικής υποψηφιότητας του γιατρού κ. Παν. Κατσίβελα. Ερωτηθείς απο τον kyparissiotis λίγο πριν την έναρξη της εκδηλώσης για την Γιορτή Ρίγανης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χθές βράδυ στο Δ.Δ. Στασιού Κυπαρισσίας για τις θέσεις που έχει διατυπώσει απο την αρχή ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγορης Γκότσης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Εμμένω στις αρχικές μου θέσεις για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο ανοικτό στο λαό και στον κόσμο και για αυτό τον λόγο δηλώνω ότι παραιτούμαι απο την διεκδίκηση της υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας και θέτω τον εαυτό μου με όλες μου τις δυνάμεις στο ενδεχόμενο της δυναμικής υποψηφιότητας του κ. Κατσίβελα για να διασφαλιστεί η ενότητα του Δήμου Τριφυλίας που πρέπει να πετύχει και φυσικά θα είμαι παρών σε κάθε μάχη".
Οι εξελίξεις όπως κατανοούμε είναι ιδιαίτερα σημαντικές απο την πλευρά των αυτοδιοικητικών παραγοντων του τόπου μας οι οποίοι στις δηλώσεις του διαφαίνεται ότι προσαπίζουν την ενότητα του Τριφυλιακού χώρου και όχι τα αξιώματα που κατέχουν. Πάντως αίσθηση προκάλεσε και απο το ΠΑΣΟΚ η αποχώρηση του κ. Σωτηρόπουλου απο την διεκδίκηση υποψηφιότητά του για τον Δήμο αφήνοντας ως μοναιδκό μονομάχο τον κ. Πετρόπουλο. Οπότε επίσημα σύντομα εκκινεί η νέα η προεκλογική περίοδος για τον μεγάλο Δήμο. Η φωτό προέρχεται απο την χθεσινή γιορτή στο Στασιό όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη