google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σύσκεψη στελεχών της Ν.Δ. για την ανάδειξη ψηφοδελτίου στο Δήμο Τριφυλίας

Σύσκεψη στελεχών της Ν.Δ. για την ανάδειξη ψηφοδελτίου στο Δήμο Τριφυλίας

ΜΕ μεγάλη συμμετοχή κομματικών και εκλεγμένων αυτοδιοικητικών παραγόντων πραγματοποιήθηκε τελικά η σύσκεψη στελεχών της ΝΔ χθες το βράδυ στους Γαργαλιάνους με σκοπό την ανάδειξη προσώπου που θα δημιουργήσει τις προυποθέσεις για ευρύτερο ψηφοδέλτιο στο νέο Δήμο Τριφυλίας. Κατά την μαραθώνια κατά κάπιο τρόπο συνεδρίαση υποβλήθηκαν τελικά προτάσεις για 6 στελέχη, με τον πρώην βουλευτή κ. Παν. Αδραχτά να στέλνει απο την Τριφυλιακή πόλη μήνυμα ενότητας και συμπόρευσης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ 4 στελέχη του κόμματος κατά τη συνεδρίαση επιβεβαίωσαν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι: όπως απο τον υποστράτηγο ε.α. Ευστάθιος Ανδρινόπουλος απο τους Γαργαλιάνους, ο επιχειρηματίας και νυν αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γρηγόρης Γκότσης, ο φαρμακοποιός Β. Παπαθεοδοσίου απο τα Φιλιατρά και ο δημοτικός σύμβουλος Κυπαρισσίας Παν. Τσίγγανος. Ωστόσο εκδηλώθηκαν και προτάσεις απο κομμματικά στελέχη όπου ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πύργου Θεοδ. Τσιώλης πρότεινε το γιατρό Τάκη Κατσίβελα ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών Χρ. Παγάνης πρότεινε τον συνδικαλιστή Κώστα Κόλλια.
ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ....
ΜΕ έμφαση στην αλαλγή νοοτροπίας που επιχειρείται απο την Ν.Δ. στο νέο Δήμος Τριφυλίας ο τ. βουλευτής Παν. Αδρακτά παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Περ. Μαντά, υπενθύμισε στους υποψήφιους και τα στελέχη του κόμματος το στίγμα των προθέσεων του Αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για τις διαδικασίες που εξελίσσονται. Η είδηση είναι ότι οι δήμαρχοι Κυπαρισσίας Γ. Σαμπαζιώτης, Φιλιατρών Αλκ. Ξύγκας και Αυλώνος Γιάν. Φιλντίσης, εξέφρασαν την πεποιθησή του ότι δεν επιθυμούν να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου αλλάζοντας τα αυτοδιοικητικά δεδομένα. Μάλισταπαρών για την ενεργή πολιτική του παρουσία δήλωσε ο Γιάννης Φιλντίσης απο το Δήμο Αυλώνος. Το κλίμα ήταν ενωτικό και άλλοτε με προτάσεις αλλά και τις πολιτικές κόντρες του παρελθόντος με φόντο φυσικά τις επιλογές της Κυβέρνησης για το σχέδιο Καλλικράτης
Μόλις ολοκληρώθηκε η συζήτηση, οι 6 υποψήφιοι είχαν σύσκεψη με τους Π. Αδρακτά
και Περ. Μαντά, σε μια προσπάθεια να συμφωνήσουν για τις διαδικασίες που θα εξελιχθούν άμεσα και μάλιστα μπορούν να υποβληθούν και νέες προτάσεις μέχρι την Τετάρτη το βράδυ. Πληροφορίες απο ιστολόγια αναφέρουν ότι μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο θα δημοσιοποιηθούν οι τελικές ανακοινώσεις για την επιλογή του ονόματος που θα ηγηθεί αλλά και την συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη