google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενωτικό σχήμα και κοινή πορεία για τον Α.Ο.Κ.

Ενωτικό σχήμα και κοινή πορεία για τον Α.Ο.Κ.

Το νέο Δ.Σ. που συγκροτήθηκε απο την πρόσφατη Γ.Σ. που συγκροτήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου της πόλης και το οποίο συνεδρίασε ευθύς αμέσως, κατένειμε τις αρμοδιότητες που απαρτίζουν το νέο σχήμα είναι το ακόλουθο με φρέσκα πρόσωπα κοντά στον Α.Ο.Κ:
Πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο Δημήτρης Τσάγκος, Αντιπρόεδροι οι Τσιάκος Ιωάννης, Διαμαντόπουλος Στέλιος, Νικολακόπουλος Αντώνης, Γενικός Γραμματέας ο Στρατικόπουλος Δημήτρης, ως Ειδικός Γραμματέας ο Αλεξόπουλος Γεώργιος, Ταμίας ο Αποστολόπουλος Γιώργος, Γενικός Αρχηγός ο Ελληνας Μάρκος, Εφορος Υλικού ο Πανταζόπουλος Γεώργιος και μέλη ο Βαρβαρήγγος Γιώργος, Γκόγκας Κωνσταντίνος, Γιαννίκος Αθανάσιος, Γιαννόπουλος Γεώργιος, Παπαγεωργίου Λάμπρος. Τις Δημόσιες σχέσεις αναλαμβάνει ο Φωτεινός Γιώργος με την αρωγή ειδικού συμβούλου σε θέματα Τύπου.
Παρών ήταν ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης εκ μέρους του Δήμου που υπογράμμισε την αρωγή του Δήμου στο Σωματείο και την στήριξή του τόσο οικονομικά καθώς ετησίως υπάρχει αναλογο κονδύλι το οποίο αυξάνεται στις 12.000 ευρώ περίπου, αλλά και την ενεργή παρουσία του Δήμου σε θέματα που άπτονται του εκσυχρονισμού του γηπέδου στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.
Στις πρώτες του δηλώσεις του στο Ράδιο 936 FM ο Πρόεδρος κ. Δημ. Τσάγκος τόνισε ότι "έχουμε χρέος απέναντι στην ιστορία του ΑΟΚ και ευθύνη στο φίλαθλο κόσμο καιτην πόλη μας να αναδείξουμε το αθλητικό ιδεώδες στο τόπο μας αναμένοντας την συμπαράσταση όλων των φορέων και πολιτών στη κοινή πορεία".
Απο Δελτίο Τύπου
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗ: Καλορίζικο το νέο δυνατό σχήμα και είμαστε δίπλα σας. Οπως διαβάσαμε στο Δελτίο Τύπου ο Δήμος Κυπαρισσίας είναι παρών και θα ενισχύσει με τα μέσα που διαθέτει σε εποχές οικονομικής δυσπραγίας. Το θέμα είναι με κοινή πορεία και όρεξη με αγάπη για το Σωματείο να το δούμε φέτος με μια αξιόλογη παρουσία που είμαστε σίγουροι ότι θα μας χαρίσει συγκινητικές στιγμές...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη