google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πετυχημένος ο 13ος Ποδηλατικός Αγώνας απο τον Οργανισμό Αθλησης και Νεολαίας

Πετυχημένος ο 13ος Ποδηλατικός Αγώνας απο τον Οργανισμό Αθλησης και Νεολαίας

ΜΕ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι ο 13ος Ποδηλατικός Αγώνας που διεξήχθη με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας απο τον Οργανισμό Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κυπαρισσίας και την ενεργή υποστήριξη τόσο της Τροχαίας Κυπαρισσίας αλλά και του Νοσοκομείου της πόλης που διέθεσε ακόμα και ασθενοφόρο για την διεξαγωγή των αγώνων.
Η συμμετοχή με παιδιά και νέους κάθε ηλικίας ήταν μεγάλη αγγίζοντας μαζί με τους αναγνωρισμένους αθλητές του 70 περίπου σε μια γιορτή αθλητισμού και άθλησης για το καλύτερο μεταφορικό μέσο αφιερωμένη στην Πανελλήνια ημέρα Ποδηλάτου καθώς ανάλογες διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε 30 περίπου πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η έναρξη των διαδρομών με 7 συνολικά κατηγορίες για κάθε ηλικία διεξήχθη παρουσία της γυμνάστιας κας Χριστοπούλου και την γραματειακή υποστήριξη απο την Γεωργία Θεοδοωροπούλου και την Μαρία Καραολάνη αλλά και των ηλεκτρολόγων του Δήμου για τις ηχητικές εγκαταστάσεις.
Οι τερματισμοί χειροκροτήθηκαν απο το συγκεντρωμένο πλήθος ενώ απονομές πραγματοποίησαν στις κατηγορίες του Δημοτικού σχολείου ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Στρατικόπουλος που είναι και ο εμπνευστής των αγώνων, ο κ. Πάνος Τσίγγανος ως δημοτικός σύμβουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού άθλησης κ. Θεόδωρος Γκρίτζαλης για τις κατηγορίες του Γυμνασίου και ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Βλάχος αλλά και ο κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος που έδωσε τις καλύτερες ευχές του στα παιδιά για καλή πρόοδο.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα, καπελλάκια και μπλούζες αναμνηστικές καθώς και μετάλλια με κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας όπως τον διακεκριμένο αθλητή Χρήστο Παναγιωτόπουλο που πρώτευσε και φέτος στην κατηγορία του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη