google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υμνησε τον Αθλητισμό η Ημερίδα στο Τ.Ε.Ε.

Υμνησε τον Αθλητισμό η Ημερίδα στο Τ.Ε.Ε.

H Ημερίδα με θέμα 'Οι βασικές αξίες του Αθλητισμού, το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης' που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε παρουσία του εκπροσώπου της Ε.Ο.Φ. κ. Κοντραφούρη, του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, των Αντιδημάρχων κ. Γρηγόρη Γκότση και Παν, Φωτεινόπουλου, της Προέδρου του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου αλλά και της προέδρου του 'Δίωνα' κα Σοφία Πανοπούλου ήταν μια ευκαιρία να αναδείξει το αθλητικό γιγνεσθαι της περιοχής μας.
Η πιο συγκινητική στιγμή αποτέλεσαν για τους φιλοξενούμενους οι βραβεύσεις του Δήμου με τοπικό άρωμα προς τον εκπρόσωπο της ΕΟΦ κ. Κοντραφούρη με αναμνηστικά μετάλλια και δώρα άπο τον τόπο μας, τον κ. Παρίσση που ανέπτυξε το ενδιαφέρον θέμα του Ντοπινγκ αλλά ιδίως η κορυφαία στιγμή βράβευσης του Διεθνούς καλαθοσφαιριστή Φραγκίσκου Αλβέρτη που τιμήθηκε δεόντως για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ με μεγάλες διακρίσεις.
Συγκινημένος ο 'δικός μας' Αλβέρτης- δεδομένου ότι η οικογένεια της συζύγου του έχει ρίζες απο την περιοχή μας άρα θεωρείται συμπατριώτης μας- που ζήτησε απο τους νέους ανθρώπους να επιμένουν στα όνειρά τους και είναι σίγουρο ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Ηταν μια μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στον Αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη