google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ηλεκτροφωτισμό στο Μεμί ζητά η Τροχαία Κυπαρισσίας

Ηλεκτροφωτισμό στο Μεμί ζητά η Τροχαία Κυπαρισσίας

Τον ηλεκτροφωτισμό του τμήματος της εθνικής οδού που διέρχεται από τον οικισμό Μεμί ζητά το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας με έγγραφό του προς το δήμο. Αφορμή, το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε πριν από λίγες μέρες, όταν πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.
Στο έγγραφο σημειώνεται συγκεκριμένα: «Σας γνωρίζουμε ότι την 22-1-2010 και ώρα 22.05 στο Τ.Δ. Μεμί και στο 56,900 χιλ. της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, έναντι πρατηρίου υγρών καυσίμων, συνέβη ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα (παράσυρση πεζού) με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του πεζού. Επειδή θεωρούμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο αν είχαν τοποθετηθεί φωτεινά σώματα (κολόνες) με ικανό τεχνικό φωτισμό, ίσως να είχε αποφευχθεί το τραγικό αυτό γεγονός, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε σε συνεργασία με συναρμόδιους φο- ρείς, το συντομότερο δυνατό για την τοποθέτηση φωτει- νών σωμάτων (κολόνων) προς αποφυγή δυσάρεστων τέοιων γεγονότων».
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Και ο Δήμος Κυπαρισσίας έχει αναφερθεί με έγγραφό του στο θέμα προκειμένου να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι για τα αυτονόητα και θεωρείται δεδομένο ότι τέτοιες πρωτοβουλίες της Τροχαίας στηρίζει όχι μόνο η Δημοτική αρχή αλλά και οι πολίτες της 'Αρκαδιάς'...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη