google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με εκδηλώσεις στην 'Αρκαδιά'

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με εκδηλώσεις στην 'Αρκαδιά'

ΜΕ κέφι και μεζέδες γιόρτασε η 'Αρκαδιά' από άκρη σε άκρη την Τσικνοπέμπτη όπως προστάζει το έθιμο βοηθούντος και του καλού καιρού για τις υπαίθριες ψησταριές που στήθηκαν σε πολλές γωνιές της πόλης μέχρι αργά το μεσημέρι Το έναυσμα δόθηκε από τις 12 το μεσημέρι στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου όπου οι υπάλληλοι του Δήμου το γιόρτασαν δεόντως με μεζέδες και κρασί που διανεμήθηκαν και στους περαστικούς αλλά και τους πολιτικούς προϊσταμένους τους όπως ο Δήμαρχος της πόλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φωτεινόπουλος και Χρονόπουλος, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Κωνσταντέλου και άλλοι.
Για πρώτη φορά ο Δήμος Κυπαρισσίας συμβάλλοντας στην γιορτινή ατμόσφαιρα κυκλοφόρησε στους δρόμους της πόλης το άρμα του Μπεκρή μετά μουσικής και προσφοράς κρασιού και τσίπουρου από την οινοποιία του "Νταραίου",που έκανε την έκπληξη. Υπαίθριες ψησταριές στήθηκαν τόσο στην οδό 25ης Μαρτίου και Ελ. Βενιζέλου αλλά και στις παρυφές της πόλης με την υπόσχεση να ανανεωθεί το ραντεβού ως την άλλη Παρασκευή με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τους τοπικούς φορείς και φέτος.
ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ


Όμως το γλέντι δεν σταμάτησε εκεί και για πρώτη φορά πήρε την πρωτοβουλία ο δραστήριος Σύλλογος για την Ανάδειξη και προστασία της Άνω Πόλης να στήσει ένα τρικούβερτο γλέντι στον υπαίθριο χώρο του μνημείου των Ηρώων παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Αντιδήμαρχου κ. Φωτεινόπουλου, της Προέδρου του Δ.Σ. κ. Κωνσταντέλου, του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚΥ κ. Γιάννη Σταθόπουλου, του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος αλλά και του Προέδρου του Συλλόγου κ .Δημήτρη Κανελλόπουλου που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. όπως ο κ. Γεωργακόπουλος, ο κ. Φούτρης η κα Κουκούμη Λίτσα αλλά και πολλών Ανω πολιτών που γλέντησαν με την καρδιά τους στην όμορφη γωνιά της πόλης. Ο Σύλλογος φέτος θα συμμετέχει ενεργά με το Δήμο στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις με αναβίωση εθίμου αλλά και άλλες δραστηριότητες, ενώ από το γλέντι δεν απουσίασαν και τα πειράγματα λόγω του Τριωδίου που διανύουμε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη